HASSELT / ANTWERPEN – Van Havermaet Groenweghe en Verschelden Walkiers & Co smelten samen

Frans Verschelden: "We zullen ons dienstverleningsmodel op maat van de klant behouden."

Verschelden Walkiers & Co en Van Havermaet Groenweghe gaan via een aandelenfusie samensmelten. Met meer dan 400 medewerkers nestelt het nieuwe kantoor zich op de 6de plaats van de Belgische audit, accountancy en consultancy, direct na de Big 4 en BDO.

Verschelden Walkiers & Co beschikt met 230 personeelsleden en een bijhuis in Shanghai over erg veel internationale expertise. Van Havermaet Groenweghe, sterk in Limburg, telt 170 medewerkers en profileert zich als brede dienstverlener. Beide gaan compleet in elkaar op. De nieuwe groep vormt de enige Belgische vertegenwoordiger van het internationale netwerk Moore Stephens.

 

Jan Maurissen: "People management is de belangrijkste uitdaging van onze klanten."

Persoonlijk contact
“We zullen ons dienstverleningsmodel op maat van de klant behouden”, zegt Frans Verschelden, toekomstig managing partner van de groep. “Net als veel van onze klanten zijn we ooit van nul begonnen en ondertussen tot iets moois gegroeid. We zullen het persoonlijke contact en de vertrouwelijke relatie met de ondernemer altijd koesteren.”

Speerpunt HR
Vooral service in HR is een nieuw speerpunt. “HR is een noodzaak. People management is de belangrijkste uitdaging van onze klanten,” zegt Jan Maurissen, voorzitter van de nieuwe raad van bestuur.