Van Herck & Co Bedrijfsrevisoren – Persoonlijke aanpak en kennis op diverse fronten

Bedrijfsrevisor Theo Van Herck kent het waarom van de grote slagkracht van zijn kantoor. Een kleinschalige structuur, knowhow op diverse fronten en samenwerking met lokale accountants.

Theo Van Herck en Joris Goots.

Theo Van Herck startte 28 jaar geleden dit bedrijfsrevisorenkantoor en breidde gaandeweg het scala van diensten uit van audits naar algemeen ondernemingsadvies. Nu staat een 12-koppig team de bedrijven en non-profit organisaties in nagenoeg alle Vlaamse provincies met raad en daad bij. Dat gaat van het uitvoeren van audits en courante accountancy opdrachten tot het fungeren als adviseur bij belangrijke stappen in het leven van een onderneming zoals opvolging, overname, herstructurering, fusie of splitsing. Van Herck & Co heeft ook inzake fiscale en juridische aangelegenheden de nodige kennis en profielen in huis. Dit kantoor biedt veel met een beperkte structuur.

Regionaal netwerk

Theo, die klaar staat om binnenkort de fakkel intern door te geven, hecht veel belang aan de samenwerking met accountants en boekhoudkantoren. “Dit netwerk is één van onze wapens voor de toekomst en een garantie voor een optimale dienstverlening. Samen staan we sterker in deze tijden waar de nationale en internationale wetgeving en zware bedrijfsprocedures een steeds grotere impact krijgen.”

Herentalsebaan 645, 2610 Wommelgem
Tel.: 03-355 20 00, Fax: 03-355 20 02
vanherck.t.rev@scarlet.be, www.vanherckbedrijfsrevisoren.be