Van Moer Group – Van opslag tot gecombineerd water- en wegtransport

Bedrijven kiezen steeds vaker voor een gedifferentieerde logistiek. Van Moer Group bedient u op uw wenken.

Van Moer Transport is vanuit het hoofdkantoor in de Waaslandhaven al lang een betrouwbare partner voor nationaal en internationaal vervoer. De voorbije jaren kregen nevenactiviteiten een volwaardige rol binnen de Van Moer Group. U kunt er terecht voor de opslag van goederen en voor truck cleaning en repair. Sinds vorig jaar kunt u containers tussen Vilvoorde en Antwerpen of Rotterdam (!) over het water laten lopen. En de overname van Wambacq-Peeters in Zellik, gespecialiseerd in distributie, creëert nieuwe kansen voor bedrijven rond en ten zuiden van Brussel.

Truck cleaning

Van Moer Group breidt zijn activiteiten in de Waaslandhaven voortdurend uit. Van Moer Cleaning & Repair krijgt dagelijks al 180 vrachtwagens over de vloer, met dank aan de moderne faciliteiten en de aanwezige vakmensen.

Gevaarlijke goederen

Met infrastructuur in Zwijndrecht en in Kallo is Van Moer Rail uw ideale partner voor de opslag van allerhande goederen. Op dit moment worden vijf nieuwe opslagbekkens gebouwd. Deze zijn geschikt voor de opslag van gevaarlijke goederen in tankcontainers en Van Moer profileert zich daarmee als een Seveso-hoogdrempelig bedrijf.

Keetberglaan, Haven 1054, 2070 Zwijndrecht
Tel.: 03-254 09 09, group@vanmoergroup.com, www.vanmoergroup.com