Vandersmissen Feestservice – Uw feestbeleving in één totaalpakket

Dromen waarmaken, daar draait het bij Vandersmissen Feestservice om. Met meer dan 35 jaar ervaring en een volledige in house-realisatie garanderen zij u een mooi culinair en feestelijk aanbod, mét een aantrekkelijk prijskaartje. Bovendien wordt elk evenement vakkundig van A tot Z geregisseerd, rekening houdend met uw wensen en verwachtingen. “We maken van elk feest een happening om nooit meer te vergeten!”

Marc Vandersmissen en zijn team.

“Creativiteit en exclusieve beleving, dat zijn de kernwaarden van Vandersmissen Feestservice,” vertelt zaakvoerder Marc Vandersmissen. “Met een culinair aanbod dat de platgetreden paden van klassieke buffetten overstijgt, zorgen we altijd voor een bijzonder smakelijke en dynamisch ogende catering. Maar een evenement is veel meer dan lekker eten alleen. Daarom stemmen we het volledige decor af op de wensen van onze gasten. Met onder andere bloemen, verlichting en meubelen geven we elk feest een persoonlijke toets.”

Feestservice

“One-shop-stopping, dat is ons uitgangspunt,” gaat projectverantwoordelijke Tinne Vandersmissen verder. “Wie bij ons aanklopt, mag rekenen op perfect en netjes uitgekiend maatwerk. Van de in house-catering tot de volledige aankleding van de feestruimte. Met onze Feestservice verzorgen we onder meer de vipcatering bij voetbalclub KRC Genk, goed voor 1.300 tot 2.000 couverts, aan tafel bediend.”

Hof ter Smisse

Ook voor wie een stijlvolle feestzaal zoekt, heeft Vandersmissen de gepaste oplossing. De eigen vaste feestzaal Hof ter Smisse in Hoogstraten is bijzonder aantrekkelijk en goed bereikbaar vanuit Limburg en Antwerpen. Mag het iets exclusiever? Dat kan! “Dankzij onze sterk uitgebouwde logistieke afdeling bouwen we zowat elk denkbare, én ondenkbare, locatie om tot een schitterende feestzaal,” beklemtonen Tinne en Marc Vandersmissen.

Nieuw hoofdkwartier

Het nieuwe logistieke ondersteuningscentrum, in de Gelmelstraat in Hoogstraten, beantwoordt volledig aan de hedendaagse noden en voert Vandersmissen Feestservice zo naar ereklasse. Het moderne pand huisvest het volledige feestproces, van de koelkamer voor de eigen wijnimport en de goed uitgeruste keukens tot de opslagruimte voor alle feest- en decoratiematerialen en de administratieve en creatieve cellen.

Gelmelstraat 92/7, 2320 Hoogstraten, Tel.: 03-314 58 85
Fax: 03-314 79 11, info@vandersmissen.org, www.vandersmissen.org