Vanguard Logistics Services Belgium – ‘s Werelds grootste groupagespecialist

Met de maandelijkse verhandeling van maar liefst 35.000 m³ goederen en de support van een wereldwijde groep is VLS Belgium een cargoklepper van formaat. Bovendien treedt VLS ook op als onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Een unicum waarmee ze vorig jaar zelfs een ‘Process Innovation Award’ in de wacht sleepten.

Dirk Leunis.

“De core business van VLS is maritieme containergroupage,” vertelt Dirk Leunis, general warehouse manager. “Onze klantenportefeuille bestaat uit expediteurs die uiteenlopende goederen wensen te transporteren. 70% daarvan is export, 30% import.”

“VLS biedt 600 bestemmingen aan en garandeert een grondige end-to-end controle. Elk traject begint en eindigt bij VLS, waardoor een uitmuntende service kan worden verzekerd.”

Cargo Insurance by Vanguard

Naast die wereldwijde import en export kunnen klanten ook voor de verzekering van hun goederen bij Vanguard terecht. “In januari 2010 gingen we van start met onze website www.onlinecargoinsurance.com. Zo kunnen klanten online hun verzekering afsluiten en lokaal het certificaat afdrukken.”

Haven 200 – Romeynsweel 8, 2030 Antwerpen, Tel.: 03-543 18 00
Fax: 03-543 18 10, info@vanguardlogistics.be, www.vls-global.com