Verhaert & C° – “Mooi en isolerend”

Verhaert & C°, specialist in glastegels en prefab glasbeton panelen, bedient vanuit Oelegem particuliere en zakelijke klanten in heel de Benelux.

Luc Verhaert.

“Wij voeren glastegels in uit Tsjechië en Italië,” zegt Luc Verhaert, zaakvoerder van het in 1955 opgerichte familiebedrijf. “Wij verwerken die tot panelen en verzorgen desgewenst de installatie.”

Stevig en waterdicht

Het werken met panelen heeft voordelen: het metselen met glastegels is niet zo eenvoudig en de panelen van Verhaert zijn stevig, waterdicht en gemakkelijk te installeren. Glastegels en glasbeton panelen worden binnen én buiten gebruikt. De meest opvallende nieuwigheid? Glastegels met een hoge isolatiewaarde. En al blijven wit en grijs de klassieke kleuren, de fabrikanten zorgen geregeld voor nieuwe kleuren, handig als de tegels een decoratieve functie vervullen.

Eigen plaatsing

Klanten van Verhaert zijn doe-het-zelfzaken, aannemers en architecten. Ook particulieren weten Verhaert te vinden, door de deelname aan beurzen als Batibouw en Architect@work of via de website.

De reden waarom klanten naar Verhaert komen is eenvoudig. “Wij zijn dé specialist in de Benelux,” zegt Luc Verhaert. “Wij handelen enkel in glastegels en panelen en de plaatsing gebeurt met eigen mensen.”

Ter Stratenweg 35, 2520 Oelegem, Tel.: 03-475 93 48
Fax: 03-475 93 50, info@verhaert.be, www.verhaert.be