Vermetal – Opgeruimd staat netjes

Duurzaam ondernemen betekent dat u uw afval correct laat sorteren en verwerken. Een mooie kluif voor Vermetal!

Luc Moortgat
Luc Moortgat: “Wij ontlasten het milieu en voorkomen de verspilling van schaarse grondstoffen.”

Vermetal verenigt de menselijke knowhow en de materiële middelen om economisch én ecologisch uw afgedankte materialen te verzamelen, te verwerken en te revaloriseren. “Wij ontlasten het milieu en voorkomen de verspilling van schaarse grondstoffen,” zegt Luc Moortgat.

Een totaaloplossing
Vermetal is uw partner voor alle ferro- en non-ferro metalen. “Wij geven voor elke soort een aangepaste en correcte prijs,” zegt Luc Moortgat.  “In ons servicepakket naar de bedrijven trachten wij zoveel mogelijk een totaaloplossing voor hun afval aan te bieden. Dikwijls zorgen wij ook voor de ophaling van papier en karton, brandbaar afval en plastics. We verwerken ook autowrakken. Daarnaast zijn we een erkend inzamelpunt voor afgedankte elektrische en elektronische apparaten (AEEA). Om ons servicepakket te vervolledigen voeren wij ook allerlei demontage en afbraakwerken uit bij onze klanten. Dit kan gaan van het wegnemen van een simpel tankje in een (werkende) productie-eenheid tot de volledige sloop van een fabriek.”

Duurzame groei
Vermetal denkt toekomstgericht. “We bouwen een nieuw particulierencentrum en versnellen de administratieve afhandeling,” zegt Luc Moortgat.

logo Vermetal_cmyk

“Onze medewerkers krijgen meer opleiding, met aandacht voor kansengroepen en duurzame tewerkstelling. En onze werf krijgt milieuvriendelijke aanpassingen. We zijn dé partner voor wie duurzaamheid nastreeft.”

Brandekensweg 54 – 2627 Schelle – T 03 888 66 06 – info@vermetal.bewww.vermetal.be