Vermetal – Recyclage loont

Uw metaalafval verzamelen, sorteren en verwerken? Vermetal doet het in uw plaats … Vermetal evolueerde van een ‘oud ijzer’-boer tot een hypermodern recyclagebedrijf. “Wij verzamelen, sorteren en verwerken jaarlijks 30.000 ton schroot,” zegt Luc Moortgat.

Luc Moortgat
Luc Moortgat: “Wij ontlasten het milieu en voorkomen de verspilling van schaarse grondstoffen.”

Ophalen of zelf brengen
Vermetal beschikt over een uitgebreid gamma containers, van 0,5 tot 40 m³. Eigen vrachtwagens plaatsen en ledigen de containers. “Wij spelen ook in op speciale wensen,” vult Luc Moortgat aan. “Onze kraanwagens laden losse materialen en we beschikken over een gamma van machines om alle mogelijke afbraak- en demontagewerken te doen.” Zowel bedrijven als particulieren kunnen ook zelf grote of kleine hoeveelheden aanleveren op de werf in Schelle.

Géén tweedehandscircuit
Vermetal verknipt of perst materiaal tot het door de smeltovens gewenste formaat. De materialen worden vernietigd en komen niet in het tweedehandscircuit terecht.

“Vooral bij autowrakken en afgedankte elektrische en elektronische apparaten (AEEA) staan we er garant voor dat noch de onderdelen, noch de volledige toestellen terug in de handel komen. Zo zijn de privacy van onze leveranciers en de veiligheid van onze afnemers altijd gewaarborgd,” zegt Luc Moortgat.

Uw schroot heeft waarde
Vermetal geeft u een correcte en marktconforme prijs voor de geleverde materialen. En tot slot bezorgen zij u de nodige wettelijke attesten.

logo Vermetal_cmyk
Brandekensweg 54 – 2627 Schelle – T 03 888 66 06 – info@vermetal.be – www.vermetal.be