Verzekeringskantoor Stevens – Een gerust gevoel voor morgen

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar vertegenwoordigt Verzekeringskantoor Stevens een groot aantal maatschappijen om haar klanten – zowel particuliere als kmo’s – voor elke individuele situatie de optimale formule te kunnen voorstellen.

Nathalie Stevens.

Verzekeringskantoor Stevens staat voor een individuele en proactieve klantenbenadering. Het biedt de kmo-klant een ‘scan’ van zijn polissen om vanuit de bestaande situatie een optimaal risk management te kunnen voorstellen. Daarbij worden zowel de persoonlijke verzekeringen voor de zaakvoerder(s) als de zakelijke polissen geoptimaliseerd.

Toekomstgericht verzekeren

De laatste tijd gaat steeds meer aandacht naar de kmo-klanten. “Kmo’s zijn bijzonder druk met hun dagelijkse werking en vinden amper tijd om eens na te denken over verzekeringen en het belang daarvan voor hun persoonlijke toekomst en deze van het bedrijf,” merkt Nathalie Stevens, zaakvoerder Verzekeringskantoor Stevens, op. “Daarom organiseren we op regelmatige tijdstippen ronde tafel bijeenkomsten om kmo’s uit uiteenlopend sectoren te informeren vanuit ons helikopteroverzicht en visie op toekomstgericht verzekeren. Het bestendigen van de individuele welvaart staat daarbij centraal. Verder komen personeelsbeleid alsook de koppeling en het beheer van privé- en vennootschapsvermogen aan bod.”

Stationsstraat 10, 2910 Essen, Tel.: 03-670 01 80
stevens.essen@portima.be, www.stevens-essen.be