Vibuco – Een aangenaam binnenklimaat mét respect voor het milieu

Verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) slorpen veel energie op. In tijden waarin het energievraagstuk hoog op onze agenda staat, is het dus cruciaal om daar op een slimme en verantwoorde manier mee om te gaan. Vibuco toont u hoe het moet! Dit bedrijf helpt u besparen op energie-uitgaven en tegelijkertijd een duurzame en gezonde leef- en werkomgeving creëren. Met veel kennis van zaken, jarenlange ervaring en vernuftige technologieën geniet u van een aangenaam binnenklimaat met een lage impact op het milieu. Win-winsituatie dus!

Jean Vinck.

Sterk in planning, uitvoering en onderhoud

Vibuco is een familiebedrijf in Hove dat met veel bezieling en gedrevenheid bestuurd wordt door Jean Vinck. Een klein team van acht specialisten installeert, automatiseert en onderhoudt gebouwbeheersystemen. Dat doet Vibuco zowel voor nieuwe gebouwen als voor renovatieprojecten. Die laatste vereisen bijzondere expertise, flexibiliteit en een planmatige aanpak. Stuk voor stuk eigenschappen waarmee Vibuco zich onderscheidt van collega’s op de markt.

Op maat van de klant, volgens de regels van de kunst

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, Jean en zijn team verlenen uiterst professioneel advies en zoeken steeds naar oplossingen die rekening houden met de specifieke situatie van de klant. Tenslotte moet het systeem gebruiksvriendelijk zijn en een zo hoog mogelijk comfort voor de gebruikers garanderen. De aanpak van Vibuco zorgt ervoor dat ecologie en gebruiksgemak hand in hand gaan.

De oplossingen van Vibuco zijn grotendeels gebaseerd op technologie van het Nederlandse Priva, een pionier op het gebied van intelligente gebouwautomatisering. Priva-innovaties dragen niet alleen bij aan een gezond binnenklimaat en rationeel energiegebruik. Ze kunnen u ook fors doen besparen op energie-uitgaven en onderhoudskosten.

Duurzame oplossingen die verder reiken

Vibuco stelt alles in het werk om wetenschappelijk en financieel onderbouwde oplossingen te installeren die bovendien gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden met de ICT in uw gebouw. Zo worden klimaat, energie, verlichting en zonwering naadloos geïntegreerd met bijvoorbeeld boekingssystemen, comfortregelingen in hotels en toegangssystemen in kantoren. Een multidisciplinaire aanpak dus die enkel door de beste installateurs gerealiseerd kan worden. Wanneer doet u een beroep op Vibuco?

Ervaring loont

Vibuco staat voor Vinck Building Controls, een team specialisten onder leiding van Jean Vinck die meer dan 30 jaar ervaring heeft in regeltechnieken en elektriciteitsinstallaties voor verwarming en AC. In 2012 hoopt het bedrijf een omzet te realiseren van 2.300.000 euro. De klantvriendelijkheid van het bedrijf en de strategische focus op eindklanten dragen bij tot de sterke groei en een unieke positionering in de markt.

Hoverheide 6C, 2540 Hove, Tel.: 03-460 17 70
Fax: 03-460 17 71, info@vibuco.be, www.vibuco.be