Webit – “Verkoop sneller en beter met eigen webapplicatie”

Beantwoordt uw website aan de normen voor het leescomfort op smartphones en tablets? En weet u welke webapplicaties uw commercieel netwerk een grote stap vooruit helpen? Webit geeft u graag antwoorden.

Yannick Van Gael, Yves Dutré, Jan Van Reeth, Kristof Appelmans.
Yannick Van Gael, Yves Dutré, Jan Van Reeth, Kristof Appelmans.

Webdesign, webapplicaties en onlinemarketing. Drie woorden, drie werkterreinen waar Webit expertise koppelt aan impact en klanttevredenheid. Een team van vier medewerkers heeft expertise in huis op het gebied van design, ontwikkeling en marketing en dat is precies de combinatie die uw omzet in deze online tijden een boost kunnen geven.

Leesbaar op smartphones en tablets
“Veel kmo’s onderschatten de rol van een goede website,” zegt zaakvoerder Yannick Van Gael. “Heeft uw website voldoende uitstraling? En wilt u dat uw website impact heeft? Schakel dan responsive design in, zodat uw website leesbaar is op smartphones en tablets. Wij tonen u hoe u met een beperkt budget maximale impact hebt.”

Verkoop beter via webapplicaties
De mobiele evolutie creëert nieuwe kansen voor bedrijven. “Bij ons kunt u terecht voor webapplicaties op maat,” zegt Yannick Van Gael. “Wij bouwen uw B2B-platform voor klanten of medewerkers, zodat u beter communiceert, sneller verkoopt en efficiënter opvolgt.” Voorbeelden? Webit werkte mee aan het walstroomplatform van de Haven van Antwerpen. Via mobiel internet is er interactie met binnenschippers voor de stroomafname. En voor account managers is een op maat van uw bedrijf gemaakte webapplicatie goud waard.

Weet wat u krijgt
Optimalisatie voor zoekmachines (of SEO) volgt uit de opbouw van uw website en uit de inhoud van uw website. Webit staat u graag bij om tot de beste resultaten te komen. Denkt u daarnaast aan advertenties op zoekmachines (of SEA)? Ook dan is Webit een goede partner. “Nog te vaak is voor kmo’s onduidelijk wat online marketing is,” zegt Yannick Van Gael. “Wij houden van transparantie. De juiste briefing, een correct budget en een helder advies: bij ons weet u wat u krijgt.”

Goede samenwerking staat centraal
Webit wil de komende jaren groeien in de top-100 van Belgische web agengy’s. “Via organische groei,” benadrukt Yannick Van Gael. “Wij zetten in op een goede samenwerking met de klant. En met veel inspraak van die klant. Bestaande klanten willen wij tevreden houden, via mond-tot-mondreclame krijgen we de kans om steeds grotere projecten uit te voeren.” Ook die van u?

PrintMechelsesteenweg 307 – 2550 Kontich – T 03 457 03 66 – hello@webit.bewww.webit.be