WESTERLO – Kurt Bomhals start vastgoedbedrijf InRES

Industrial Real Estate Solutions is gespecialiseerd in de specialist in industrieel vastgoed is gespecialiseerd in de verhuur de verkoop van bedrijfsvastgoed.
Industrial Real Estate Solutions is gespecialiseerd in verhuur en verkoop van bedrijfsvastgoed.

Industrial Real Estate Solutions, kortweg InRES, is een nieuwe speler op de markt van het bedrijfsvastgoed. “Ik wil de traditionele paden van de makelaardij verlaten en als servicegericht bedrijf op fiscaal-juridisch vlak samenwerken met specialisten,” vertelt oprichter Kurt Bomhals. “Het is nodig om out-of-the-box te denken en mee te gaan in de vragen en wensen van de klant.” Bomhals is vastbesloten om zijn onderneming de komende jaren uit te bouwen tot een grote interregionale speler in bedrijfsvastgoed.

Kurt Bomhals is al sinds 1987 actief in het bedrijfsvastgoed. Hij werkte voor Ceusters en voor Cavens & Co in Brussel. Bomhals leidde ook 8 jaar het familiebedrijf ME Construct. In 2005 associeerde hij zich als zelfstandig makelaar met King Sturge, dat in 2011 werd overgenomen door Jones Lang LaSalle. Sindsdien was Bomhals werkzaam bij projectontwikkelaar MG Real Estate.