WIZZ Communicatiemakers – “Wij laten jouw communicatie renderen”

WIZZ Communicatiemakers, service reclame- en communicatieagentschap Wizz begeleidt kmo’s bij het uitbouwen van hun marketing- en communicatiestrategie. Hoe Wizz het verschil maakt? Door het rendement van acties effectief te meten!

Bart Gybels en Gert Lathouwers met hun team: “Overal bouwen wij meetpunten in, zodat we de resultaten kunnen evalueren en bijsturen.”
Bart Gybels en Gert Lathouwers met hun team: “Overal bouwen wij meetpunten in, zodat we de resultaten kunnen evalueren en bijsturen.”

‘De helft van ons communicatiebudget is weggegooid geld, alleen weten we niet welke helft.’ Wizz-zaakvoerder Gert Lathouwers heeft een antwoord klaar op deze boutade: “Wij sporen juist die niet-renderende 50 % op om de communicatie bij te sturen.”

Geen nattevingerwerk
Wizz bestaat elf jaar en telt twaalf medewerkers, stuk voor stuk experts in uiteenlopende vakgebieden. Het bureau loodst uw kmo doorheen elke stap van het communicatieproces. “Overal bouwen wij meetpunten in, zodat we de resultaten kunnen evalueren en bijsturen. Dit gebeurt op basis van concrete rendementsdoelstellingen: aantal leads, aanvragen, offertes … Geen nattevingerwerk, maar een quasi wetenschappelijke benadering. Wij engageren ons om de investering van de klant te laten renderen.”

Lange termijn
Een dergelijke aanpak stelt ook eisen aan de klant. Hij moet de visie delen dat efficiënt communiceren een kwestie van investeren is, een werk van lange adem. “Voor ons is het resultaat het enige wat telt, en wie kan het daar niet mee eens zijn?”

logo WIZZ_rgb_110Kapucijnenstraat 16 – 2200 Herentals – T 014 70 33 35 – info@wizz.bewww.wizz.be