Aqua Heaven Sauna & Relax Center – Discreet saunagenot in een magisch kader

Bij Aqua Heaven in Leuven en Vilvoorde geniet u van een heerlijke sauna in een prachtig kader, samen met uw partner of vrienden. Acht themagerichte wellnessruimtes staan voor u klaar, elk voorzien van een sauna, hammam, jacuzzi, verwarmd zwembad, douches, ligzetels …

Jan Van Uytsel.
Jan Van Uytsel.

Het geheim van Aqua Heaven heet discretie. U bent alleen vanaf het moment dat de deur van de wellnessruimte dichtgaat. Ondertussen denkt het twintigkoppige team aan alles: badjassen, champagne, minibar … Snacks en heerlijke gerechtjes ontvangt u via een doorgeefluik. Ook massages, gelaatsverzorging en andere verwennerijen zijn mogelijk.

Ongeëvenaarde hygiëne
Die exclusieve aanpak, zeven dagen op zeven, maakt Aqua Heaven uniek in België. Gasten uit binnen- en buitenland zijn er kind aan huis, van topvoetballers tot drukbezette ondernemers. Zelfs voor events en vrijgezellenfeestjes beschikt Aqua Heaven over de perfecte wellnessruimtes.
Als lid van Sauna Vereniging België behoort Aqua Heaven tot de toonaangevendste wellnesscentra van het land. In het kader van de Vlarem-milieuwetgeving controleert een erkend labo elke maand onaangekondigd de waterkwaliteit. Kortom: uw garantie op ongeëvenaarde hygiëne!

logo Aquaheaven - bruin_rgb_lowAqua Heaven Brussel – Indringingsweg 1b – 1800 Vilvoorde  – T 02 270 17 17 – info@aquaheavenbxl.be
Aqua Heaven Leuven – Nerviërsstraat 37 – 3000 Leuven – T 016 29 55 95 – info@aquaheaven.be
www.aquaheaven.be