ASL, Laurent-Perrier en Manager Magazines organiseren vijfde ‘champagnevlucht’

Bruisend netwerken in Reims

Op vrijdag 27 juni organiseerden champagnehuis Laurent-Perrier, luchttaxibedrijf ASL en Manager Magazines voor de vijfde keer een ‘champagnevlucht’ voor managers. Net zoals de voorgaande jaren stonden er een vlucht naar Reims, een bezoek aan de kelders van Laurent-Perrier en een champagnelunch op het programma. Kortom: een bruisende netwerkhappening.

ASL, Laurent-Perrier en Manager Magazines organiseren vijfde ‘champagnevlucht’Na een aangename ontvangst en uitgebreide receptie in de luchthaven van Deurne, vertrekken de deelnemers omstreeks 10 uur met de Beechcraft 1900D (18 zitplaatsen) en de Beechcraft King Air 350 (9 zitplaatsen) richting Reims. Meteen ontdekken ze de voordelen van de service van luchttaxispecialist ASL: vlak voor vertrek arriveren, geen files of lange wachttijden bij het inchecken en grote flexibiliteit voor de terugvlucht.

Marktleider

Laurent-Perrier BelgiëAangekomen op de luchthaven in Reims, worden de deelnemers opgewacht door een luxebus die hen naar het domein van Laurent-Perrier in Tours-sur-Marne brengt. Algemeen directeur van Laurent-Perrier België, Yves de Bohan, geeft de aanwezigen tekst en uitleg over ‘zijn’ merk. “Toen Bernard de Nonancourt en zijn familie in 1939 eigenaar werden van Laurent-Perrier, begon het merk aan een stevige groei. Vandaag verkoopt Laurent-Perrier wel 8 miljoen flessen per jaar. In België is Laurent-Perrier al enkele jaren marktleider, ondanks de bikkelharde concurrentie.”

Artisanaal

Omdat de champagnevlucht deze keer op vrijdag plaatsvindt in plaats van zaterdag, krijgen de deelnemers de kans om het artisanale productieproces in werking te zien. Toch blijft het bezoek aan de kelders het hoogtepunt van de dag. Maar liefst 24 miljoen flessen liggen er opgeslagen, wachtend tot het rijpingsproces na drie jaar ten einde is. De deelnemers komen alles te weten over de champagne: dat er op een fles Laurent-Perrier een druk van 7 bar zit, dat de fijnheid van de belletjes belangrijker is dan de hoeveelheid en dat je glazen best op de voet in de kast zet. De rondleiding wordt afgesloten met een degustatie van drie topchampagnes uit het gamma van Laurent-Perrier. En ook tijdens de lunch worden er drie verschillende champagnes geserveerd. Kortom: de ideale omstandigheden om uitgebreid te netwerken. Tijdens de busreis en, opnieuw, vlekkeloze terugvlucht van ASL gaan de deelnemers op dit elan verder. Contacten leggen en verstevigen én af en toe een glaasje Brut nuttigen met andere woorden. Moeten er nog belletjes zijn?

ASL, Laurent-Perrier en Manager Magazines organiseren vijfde ‘champagnevlucht’

Deelnemers

Kris Bauters (KBC Private Banking), Geert Bollen (All-inn Self Storage), Geert Brosens (De Ceuster Meststoffen), Jan Dalemans (Prik en Tik), Els De Ceuster (De Ceuster Meststoffen), Wim Degreef (ING), Nick De Poot (Power Plate), Stefan De Vrieze (Katoen Natie), Christiaan De Wilde (Innogenetics), Sven Hoyaux (Porschist), Louis Kemps (Encare), Stijn Leten (Real Estate & Insurance), Sandra Peeters (Porschist), Monique Smeets (Kampse dranken Leopoldsburg), Ed Somers (Vestio), Jan Tormans (Tormans), Hilde Vangronsveld (Vestio), Jacqueline Van Peer (Milieu en preventie Jansen), Marc Vanstraelen (Actief Insurances), Hilde Vautmans (Volksvertegenwoordiger), Wim Verboven (Immo VL Trading), Koen Verhaert (Verhaert), Helga Verheyen (ING Lease).

Organisatie

ASL: Philippe Bodson en Ronald Sikora
Laurent-Perrier België: Yves de Bohan
Manager Magazines: Nancy Gryson en Koen Moors