Azul – Stijlvol drukwerk duur? Niet bij ons!

Patrick Meert: “35 jaar geleden startte ik als eerste in België een productiebureau in drukwerken op. In de diensten van het handelsregister van Aalst hadden ze nog geen omschrijving voor onze startende activiteit. Ze bedachten dan maar ter plaatse een nieuwe benaming: ‘makelaar in drukwerken’. Maar eigenlijk zou ‘dienstverlener in drukwerken’ een betere omschrijving zijn voor wat wij doen.”

Patrick Meert.
Patrick Meert.

Totaalservice
Sindsdien biedt Patrick Meert met zijn Azul-team de klanten een zorgeloze drukwerkservice aan. Elke fase van drukwerk, (concept/creatie, productie, mailing, …), groot of klein,  vereist immers een strakke begeleiding. Vaak heeft de klant zelf niet de tijd of kennis om op zoek te gaan naar de meest geschikte drukkerijen, offertes te vergelijken en alles tot in de puntjes op te volgen. Daarom staat Azul van A tot Z in voor de nauwgezette opvolging van het productieproces. Dit alles binnen de afgesproken budget- en tijdslimiet.
In de loop der jaren bouwde Patrick Meert een netwerk uit met ervaren, flexibele freelancers en gespecialiseerde drukkerijen. Dit sterke netwerk, samen met de jarenlange knowhow van het Azul-team, is de basis voor hun uitstekende service.
Azul adviseert zijn klanten ook in begrijpelijke taal, niet in de technische taal van de drukker.

Optimale prijs-kwaliteitverhouding
Voor elke prijsaanvraag weet Azul exact bij welke drukkerijen de ideale pers staat die de beste prijs-kwaliteitverhouding zal opleveren. Wij vergelijken de verschillende aanbiedingen en stellen de klant de meest optimale oplossing voor. Met deze werkwijze kan Azul hoogwaardig drukwerk leveren aan uiterst competitieve prijzen.
Daarbij krijgt de klant de kwaliteit van een reclamebureau, maar aan zo scherp mogelijk onderhandelde prijzen.

Van huisstijldocumenten tot het meest complexe drukwerk
Klanten kunnen bij Azul terecht voor de meest uiteenlopende opdrachten: concept & creatie, copywriting, fotografie, offsetdrukwerk, digitaal drukwerk (alle materialen), vouwdozen, signalisatie van voertuigen en gevels,  gedrukte mailings, e-mailcampagnes en digitale nieuwsbrieven.
Met zijn FULL PRINT SERVICES begeleidt Azul ook klanten in de opstart van hun nieuwe zaak, van concept en logo tot kant-en-klare drukwerken.

Kortom, AZUL creëert, beheert en verzorgt elk drukwerk precies zoals de klant het wenst.

logo AZULbe_cmykAugust Marcelstraat 7 – 9300 Aalst (20 m van Gamma Aalst) – T 053 70 14 14 – info@azul.bewww.azul.be