Beauty Center Althea – Schoonheidsbehandelingen waarmee u zich écht goed in uw vel voelt

Uw huid jong en gezond houden op een natuurlijke manier? Uzelf eens puur verwennen? Of een schoonheidsbehandeling volgen waarbij u volledig tot rust komt? Bij Beauty Center Althea Exclusive in Aarschot geniet u van de ‘me time’ die u krijgt. Getrainde en ervaren specialisten doen u met een goed gevoel terug naar buiten gaan.

Myriam Laporte.
Myriam Laporte.

Beauty Center Althea Exclusive specialiseert zich in gelaatsverzorging, permanente make-up, definitieve ontharing en cavitatiebehandelingen om plaatselijk af te slanken. U krijgt er ontspannende en deugddoende massages, en het team van zaakvoerster Myriam Laporte geeft u ook nog eens advies over uw make-up en garderobe.

Persoonlijke begeleiding
Bij Beauty Center Althea Exclusive krijgt u bij elke behandeling een persoonlijke begeleiding. Myriam Laporte: “We vragen onze klanten niet alleen wat ze willen, we kijken ook naar wat hun huid op dat moment nodig heeft. Er zijn bijvoorbeeld grote verschillen tussen behandelingen voor en na een vakantie of tijdens de zomer en de winter.”

foto_BM38_Althea_ARN_4578_lowAdvies centraal    
Eén ding krijgt u bij Beauty Center Althea Exclusive altijd: advies. Zo weet u ook wat u thuis moet doen. “We zeggen onze klanten wanneer ze welke producten moeten gebruiken. En vooral: waarom. We geven tips om de huid thuis te verzorgen. In onze cursussen en workshops make-upadvies focussen we ons op de beste manier om make-up te gebruiken. En met ons kleur- en stijladvies laten we mensen er op hun mooiste uitzien door hen de juiste kleding- en make-upkleuren aan te raden en hun kledingstijl af te stemmen op hun lichaamsbouw.”

Natuurlijke producten
Beauty Center Althea Exclusive zweert bij natuurlijke producten. Het schoonheidsinstituut gebruikt de verzorgingsproducten van Environ en de make-up van Jane Iredale. Myriam Laporte: “Environ maakt zijn producten op basis van vitamine A, C en antioxidanten. Allemaal stoffen die onze huid nodig heeft. Jane Iredale gebruikt mineralen en pigmenten. Het is een natuurlijke make-up die gezond is voor de huid, ontstekingsremmend werkt en het risico op allergische reacties minimaliseert. Hij voelt heel licht aan, blijft langer en beter zitten. En je huid ziet er stralend, gezond, glad en jonger mee uit.”

Behandelingen op maat
Behandelingen op maat: Beauty Center Althea Exclusive heeft voor iedereen wel wat persoonlijks in petto. “Onze lunch time treatment is voor vrouwen met weinig tijd. Een korte, krachtige verzorging met een snel zichtbaar resultaat.”Met de duoverzorging of -massage laat u zich met uw partner, moeder, dochter of vriendin tegelijkertijd onder handen nemen. Ook een weekendje verwennen is mogelijk via een verwenarrangement mét overnachting in bed & breakfast Het huis van peter Mot.

Document13 (Page 1)Statiestraat 43 – 3200 Aarschot – T 016 56 12 92 – info@althea.bewww.althea.be