Begijnhof Congres Hotel – Een thuis weg van huis voor zakenlui

Begijnhof Congres Hotel is al meer dan 25 jaar dé gevestigde waarde in Leuven. Klant- en servicegerichte medewerkers creëren een thuis weg van huis. En dat appreciëren zakenreizigers van overal ter wereld.

Sophie Mena.
Sophie Mena.

Het Begijnhof Congres Hotel geniet van een uitgelezen ligging, midden in Unesco werelderfgoed en op wandelafstand van het bruisende stadscentrum. Ook de onmiddellijke nabijheid van de Faculty Club (Leuvens grootste vergadercentrum) vormt een uitzonderlijke troef.

Culinair genieten
Sophie Mena, die de dagelijkse leiding waarneemt: “Ons hotel laat je niet alleen heerlijk overnachten in een van de 69 comfortabele bedden. Je geniet ook van het meest uitgebreide ontbijt van Leuven, ideaal voor efficiënte ontbijtvergaderingen. Wie uitkijkt naar een rustige of unieke bestemming voor een discrete lunch of diner, kan voor verfijnde gerechten terecht in hotelbar Cambria met zicht op het authentieke Begijnhof.”

Business & pleasure
Het hotel beschikt over goed uitgeruste vergaderzalen. Verlangt u meer capaciteit, dan zorgt Begijnhof Congres Hotel daarvoor in partnership met de Faculty Club. Na het werk kunnen hotelgasten ontspannen in de eigen sauna, een fietstocht maken met eigen fietsen of genieten van een spelletje petanque aan de oevers van de Dijle. De vlotte bereikbaarheid, vlak bij de belangrijkste invalswegen, en de gemakkelijke toegang tot de parking maken het aanbod compleet.

Begijnhofhotel_logo_updateGroot-Begijnhof 15 – 3000 Leuven – T 016 29 10 10 – info@bchotel.bewww.bchotel.be