Brabant Manager lanceert nieuwe editie in showroom garage De Dijle

bm_0045rsDe 20e editie van Brabant Manager werd succesvol gelanceerd op dinsdag 22 september in de showroom van garage De Dijle te Haacht .

Op deze zonnige herfstavond woonden onze bedrijfsleiders de netwerkreceptie bij, die gepaard ging met de voorstelling van de nieuwe Toyota Prius.

Iedereen werd hartelijk onthaald door de medewerkers van Brabant Manager, waarna Ann De Jongh van TrendQ en de aanwezige Burgemeesters officieel de 1e exemplaren mochten ontvangen van onze account managers.
Hierna maakten de aanwezige bedrijfsleiders van de gelegenheid gebruik om contacten te leggen en de nieuwe Toyota-modellen van naderbij te bekijken.

Ook onze gift-bag met de eerste exemplaren van het magazine mocht niet ontbreken op deze interessante avond.
[nggallery id=39]

 

MANAGER ON WHEELS

 

bm_0014rs

 

ERWIN  VAN DE SANDE, Zaakvoerder van Vander Wielen bvba (tapmateriaal) was onze gelukkige  winnaar van de privé chauffeur voor een avond. 

Hij werd samen met zijn partner opgehaald met de nieuwe Toyota Prius, en vond het een unieke kans om met deze hoogtechnologische en milieuvriendelijke wagen mee te rijden.

Annouk Peelman : “De nieuwe Prius is echt een aangename wagen, je krijgt de indruk over het wegdek te zweven en de motor is niet hoorbaar.  Wat me persoonlijk opviel is dat er ook achterin veel beenruimte is, dit zorgt voor aanzienlijk meer comfort”.

 

Na de receptie werd het sympathieke koppel door de privé-chauffeur weer veilig thuis gebracht. 

 Garage De Dijle, Keerbergsesteenweg 40, 3150 Haacht, Tel +32(0)16 60 18 51 
E mail : dedijle@dedijle.be,  www.dedijle.be