CBI IMMO – Meer dan zomaar een immokantoor

Bertrand Deschieter.
Bertrand Deschieter.

 

Denkt u alleen aan kopen en verkopen als het over een immobiliënkantoor gaat? CBI IMMO biedt u veel meer dan dat! Het is uw aanspreekpunt voor alles wat met vastgoed te maken heeft. Met kantoren in Strombeek, Meise en Vilvoorde én een ruim dienstenpakket. Manager Magazines sprak met zaakvoerder Bertrand Deschieter van CBI IMMO in Vilvoorde.

foto CBI Immo_14067_05c_lowIk verkoop of verhuur een stuk vastgoed. Reken ik op CBI IMMO?

Zaakvoerder Bertrand Deschieter: “Natuurlijk. Al sinds 1975 verkopen en verhuren wij residentieel en commercieel vastgoed voor onze klanten. In die veertig jaar hebben wij een stevige reputatie opgebouwd in Vlaams-Brabant en Brussel. Vijftien vastgoedprofessionals in drie kantoren leiden uw dossier in goede banen, met veel aandacht voor communicatie. Zo verschijnen onze advertenties standaard in drie talen: Nederlands, Frans en Engels – een must in de Brusselse omgeving. Kortom, CBI IMMO staat garant voor een succesvolle vastgoedtransactie. Onze basisregel stelt u helemaal gerust: geen verkoop betekent geen kosten voor u.”

foto CBI Immo_brevisz6-n_lowU biedt ook extra vastgoeddiensten aan?

“Met elke vraag over immobiliën kunt u bij CBI IMMO terecht. Ook voor rentmeesterschap bijvoorbeeld. Verhuurt u enkele appartementen, huizen of commerciële panden? Dan komt daar veel bij kijken: verzekeringen, belastingen, klusjes en herstellingen, het commerciële aspect … CBI IMMO neemt u al dat werk uit handen, zodat u geniet van de opbrengsten zónder de zorgen.”

foto CBI Immo_hr01-vilvoorde01_lowWerkt u samen met projectontwikkelaars?

“Zeker, die rekenen op ons om hun project te commercialiseren. En ook particulieren met een lapje grond doen een beroep op onze expertise. Want vaak hebt u als particulier geen idee welke mogelijkheden uw bouwgrond biedt. Dus komen we langs met onze experts, en brengen we alle opties in kaart. Start u met uw bouwproject? Ook dan vertrouwt u op onze ervaring en ons netwerk. CBI IMMO staat voor u klaar.”

Fiche

  • Omschrijving: toonaangevende vastgoedgroep in Vlaams-Brabant en Brussel met veertig jaar ervaring en een brede waaier aan diensten.
  • Aantal vestigingen: drie, in Strombeek, Meise en Vilvoorde.
  • Zaakvoerder CBI IMMO Vilvoorde:

logo CBI Immo_rgb_lowHendrik I Lei 5 – 1800 Vilvoorde – T 022 53 13 83 – vilvoorde@cbi-immo.bewww.cbi-immo.be