Deaplus – “Constante verandering is een must voor ons”

Deaplus is al meer dan 25 jaar dé specialist op vlak van keukens, badkamers, dressings en maatkasten. Met hun toonzalen in heel Vlaanderen pakken ze de nodige groeimarkt in.

Marc Meekers: “Je moet de nieuwe trends kunnen tonen en die veranderen snel tegenwoordig.”

Marc Meekers, hoofd projectverkoop, vertelt over de constante evolutie die het bedrijf up-to-date houdt. “Mensen willen doorlopend verandering zien. Je moet de nieuwe trends kunnen tonen en die veranderen snel tegenwoordig. We willen ruime, open leefkeukens, of we nu houden van koken of niet. Het volledige interieur wordt op elkaar afgestemd. En daar moet een mooie toonzaal tegenover staan. Onze ligging blijft natuurlijk een uiterst belangrijk aspect, ik ben er zeker van dat u het goed gevonden heeft!”

Betrouwbare partner

“Doordat we altijd een vaste lijn aangehouden hebben, is een interieur van Deaplus een begrip. Promotoren, aannemers en eindklanten vormen al jaren onze vaste partners alsook particulieren. Onze structuur is daar ook uitermate geschikt voor, vergeet niet dat wij al 26 jaar meegegroeid zijn met 2 eigen productie-eenheden! We kunnen alles in-house doen, van ontwerp tot volledige uitvoering op maat. Ik denk dat onder andere onze flexibiliteit ons zo’n betrouwbare partner maakt. Van bij het begin van een project ontwerpen we actief mee, maar het is meestal op het einde van het traject dat we pas kunnen plaatsen. En dan is timing natuurlijk van primair belang.”

Ondernemend

Via onze toonzalen in heel Vlaanderen pakken we de nodige groeimarkt. Eind 2012 gaat een ruime toonzaal van 2000 m² open in Wetteren en hier in Boortmeerbeek bouwen we 1000 m² bij. We voorzien ook nog dit jaar in een nieuwe facing voor alle toonzalen.

Op de agenda staan grote projecten, zoals uitgebreide complexen van rusthuizen, serviceflats en studentenkamers waar we zowel de balie, als de kamers en de apotheek bouwen. Daarnaast blijven we betrokken bij creatieve samenwerkingen zoals de ‘Zorgflat van de Toekomst’.

Full option

Net zoals je een wagen kiest, kan je ook je interieur van alle opties voorzien. Daarom lanceert Deaplus nu de Diamond Line, een ‘shop in de shop’. Voor een hoogwaardige afwerking, uitgebalanceerde ergonomie, volledige afwerking en inrichting tot en met het kleinste detail.

Vlinderstraat 20, 3550 Heusden-Zolder
Tel.: 011-53 01 11
info@deaplus.be, www.groupdeaplus.be
Toonzalen: Hasselt, Boortmeerbeek, Schoten, Roeselare, Sint -Pauwels en eind 2012 Wetteren