Deska Bouwbedrijf – “Wij bouwen uw droomproject in eigen beheer, samen met u”

Bouwbedrijven die alle werken in eigen beheer uitvoeren zijn een zeldzaamheid. Zaakvoerder Karel DeSchryver van Deska Bouwbedrijf uit Scherpenheuvel bewijst dat het kan en is uw enige aanspreekpunt.

Karel DeSchryver: “Een uitgebalanceerde fundering biedt immers een solide basis voor uw hoogkwalitatieve droom in steen.”

Deska Bouwbedrijf onderscheidt zich als klassieke bouwonderneming van de concurrentie omdat het alle werken uitvoert in eigen beheer en kort op de bal speelt. Voor het bouwrijp maken van uw droomproject neemt zaakvoerder Karel DeSchryver  al sinds de opstart van het bedrijf in 2001 de inplanting en de grond- en funderingswerken voor zijn rekening. “Mijn jarenlange ervaring als bestuurder van bouwwerfmachines bij baggeraar Jan De Nul en mijn functie als werfleider bij enkele grote bouwbedrijven komen hier goed van pas om compromisloze kwaliteit te leveren,” zegt Karel. “Een uitgebalanceerde fundering biedt immers een solide basis voor uw hoogkwalitatieve droom in steen.”

Direct en enig aanspreekpunt
Een solide basis, gekoppeld aan een strikte en persoonlijke opvolging en een daadkrachtige bedrijfsvoering, maken van Deska uw favoriete bouwpartner. Zit u met vragen over uw rustiek, modern of hedendaags project? Karel DeSchryver is uw enige aanspreekpunt. Hij doorloopt samen met u alle fasen van de ruwbouw van uw bedrijfspand, winkel, villa, eengezinswoning en kleinschalig appartementsgebouw in de regio. Deska gaat ook aan de slag bij sleutel-op-de-deurprojecten en verbouwingen allerhande.

Veiligheid en netheid
Bouwpromotoren en particulieren kiezen Deska omwille van de gedrevenheid, de ambitie en de professionaliteit van de zaakvoerder en de 20 medewerkers, die een prioriteit maken van kwaliteit, veiligheid en netheid.

Bouwgazelle
De kwaliteiten van Deska Bouwbedrijf zijn de talentenjagers van het vaktijdschrift Trends niet ontgaan. Ze bedachten Deska met een nominatie voor de Trends Gazellen 2007 Vlaams-Brabant, in de categorie kleine ondernemingen. Twee jaar later deden Karel DeSchryver en zijn team het nog eens over met een nominatie voor de Trends Gazellen 2009. Over erkenning gesproken.


Groenhoef 7 – 3270 Scherpenheuvel
T 013-33 83 25 – info@deska.be – www.deska.be