Drukkerij Atlanta – We brengen kleur in uw drukwerk

Mooie reclamefolders, chique informatiebrochures, duidelijke verpakkingen, verzorgd briefpapier, opvallende pancartes en displays geven uw bedrijf de uitstraling die het verdient en kunnen voor uw huidige en toekomstige klanten een stimulans zijn om voor u te kiezen en te blijven kiezen. Voor al dit drukwerk kan u terecht bij drukkerij Atlanta uit Diest.

Tine, Georges en Lize Pijpops.
Tine, Georges en Lize Pijpops.

Drukkerij Atlanta richt zich al sinds haar ontstaan op de bedrijfswereld. De firma werd in 1947 opgericht door Cyriel Pijpops. Vandaag drukt de derde generatie haar stempel op de onderneming. Georges Pijpops leidt samen met zijn dochters Tine en Lize een team van 32 mensen in hun offsetdrukkerij.

atlanta-85_lowTotaalpakket
“We willen aan onze klanten een totaalpakket aanbieden, van idee naar ontwerp, uitvoering, verpakking, distributie en hen voor al hun drukwerk één aanspreekpunt geven,” zegt Georges Pijpops, zaakvoerder van drukkerij Atlanta. Dankzij deze strategie is drukkerij Atlanta erin geslaagd om ook in crisistijden te groeien. Dat geeft vertrouwen en laat ook toe om te blijven investeren in een hoogtechnologisch machinepark.

atlanta-108_lowLuxueus
Drukkerij Atlanta spitst zich toe op het meer luxueuze en prestigieuze drukwerk en specialiseert zich daarom in veredeling en afwerking van het drukwerk. Ze legt zich meer bepaald toe op stans- en foliewerk. Het gaat om speciale procedés die de nodige expertise en specifieke machinerie vereisen.

“Ons bedrijf is gespecialiseerd in stansen: uitkappen van onregelmatige vormen, rillen, perforeren, blind- of reliëfdrukken kennen voor ons geen geheimen en vormen dus een belangrijke knowhow binnen onze onderneming. Zo kunnen dozen, plafondhangers, mappen, stickers, kaften, etiketten, enzovoort volledig in huis vervaardigd worden. Naast dit stanswerk zorgen onze warmdrukfoliemachines ervoor dat folie in alle kleuren, met allerlei motieven en in alle vormen aangebracht kan worden. Dit geeft het drukwerk een extra chique uitstraling. Daarnaast kan folie ook gebruikt worden als beveiligingssysteem tegen het kopiëren van drukwerk, denk bijvoorbeeld aan de reflecterende strook op bankbiljetten.”

Alle drukwerk
Vanzelfsprekend is Drukkerij Atlanta ook uw vertrouwde drukkerij voor al uw bedrijfsdrukwerk. Folders, brochures, displays, verpakkingen, doosjes, visitekaartjes, briefpapier, enveloppes, noem maar op. Al uw drukwerk op papier of karton kunt u met een gerust hart aan onze drukkerij toevertrouwen. “Onze medewerkers omringen u altijd met de beste zorgen,” besluit Georges Pijpops. “Ze denken met u mee om tot de beste oplossing te komen. Drukkerij Atlanta levert nu eenmaal niets anders dan kwaliteit af. En dit uiteraard altijd binnen de deadline.”

ATLANTA_logo_DEFDiestsebaan 39 – 3290 Diest – info@drukkerijatlanta.bewww.drukkerijatlanta.be