Dynaset – Professionele inrichting van uw bedrijfspand … en meer

Filip Brisaert.
Filip Brisaert.

Een professionele ruimte – uw kantoor, bedrijfspand of winkelruimte  vraagt uiteraard om een professionele inrichting. Daarvoor kan u al twintig jaar aankloppen bij bouw- en afwerkingsbedrijf Dynaset in Groot-Bijgaarden. Met Filip Brisaert als zaakvoerder heeft de tweede generatie de fakkel overgenomen. De dagelijkse leiding mag dan veranderd zijn, de kwaliteit blijft constant. Filip Brisaert: “Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel. Bij élk project. U ziet die kwaliteit in de offerte, als we leveren en plaatsen, bij de afwerking, én, belangrijk, als u bijkomende vragen heeft of een aanpassing wil.”

Dynaset heeft recent geïnvesteerd in een eigen schrijnwerkerij. Welke meerwaarde biedt dat voor de klant?
Zaakvoerder Filip Brisaert: “Onze investering in een eigen schrijnwerkerij – met atelier, stockageruimte en showroom – blijkt na amper enkele maanden een succesverhaal. Dynaset is gekend als plaatser van onder meer wanden, plafonds en technische vloeren. Maar ook de verdere afwerking van uw pand nemen we helemaal voor onze rekening. Keukens, deuren, maatkasten, … wij voeren het met veel precisie voor u uit. Nu we beschikken over 1200 m2 eigen schrijnwerkerij en alles in eigen beheer uitvoeren, kunnen we nóg soepeler werken dan voordien. Onze prijzen zijn scherper, onze levertermijnen korter! We hebben bovendien 600 m2 eigen stockageruimte waardoor we flexibel kunnen omspringen met vragen van de klant. We hebben heel wat materiaal op voorraad liggen. Bestelt u vandaag, dan kunnen we gegarandeerd ultrasnel leveren. We spelen in het algemeen steeds korter op de bal.”

Dynaset levert ook schoonmaakdiensten, vertelt de website.
“Exact! En toch zijn we geen schoonmaakbedrijf. Dat schoonmaken kadert in onze aandacht voor perfecte afwerking en snel en flexibel oplossingen bieden. Na de oplevering van onze werven doen wij uiteraard ook een schoonmaak einde werf. Het éne brengt het andere mee. Klanten in de regio Noordwest-Brussel die het interesseert, kunnen bij Dynaset terecht voor permanente schoonmaak. En in één moeite zorgen we dan ook voor schone zakjes, handdoekjes en zeepjes. Facilitaire oplossingen bieden, zoals dat heet. Kapotte lampen vervangen, een deurklink herstellen, een tapijt schoonmaken of zelfs de tuin onderhouden. Bij Dynaset kan u terecht voor een totaalconcept naar uw maat … Niet alleen in de inrichting, maar ook in de totale afwerking én de opvolging.

Kortom: wij richten uw pand in, maken het schoon en zorgen voor een kopje geurige koffie. De koffiecorner is zó’n belangrijke plek op kantoor. U merkt het: na de inrichting is het verhaal echt nog niet gedaan. Wij maken er bij Dynaset een erezaak van om de klant perfect op te volgen en te helpen met kleine aanpassingen of bijbestellingen achteraf. Een stopcontact of vloerdoos verplaatsen, een wandje extra plaatsen … ook voor dat soort ‘akkefietjes’ maken wij graag -en snel- tijd.”

Wat zijn volgens u de grootste troeven van Dynaset?
“Dat is duidelijk: naast scherpe prijzen en snelle levertermijnen, kwaliteit én oog voor detail. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de werkvloer en we werken alles perfect af. Onze groene wanden zijn daar een prima voorbeeld van. Dynaset ontwikkelde zelf een systeem van dubbelbeglaasde akoestische wanden met kunstplanten. Zo kunt u ruimtes mooi afbakenen. De planten groeien als het ware uit de basis omhoog. Geen rafelige boorgaten of slordige naden. Dat geldt voor al het werk dat wij afleveren. Kwaliteit dus. En oog voor detail!

Het illustreert ook helemaal hoe wij werken. We leveren ideeën aan en denken mee met onze klanten. Maar wij voeren ook andermans ideeën vlekkeloos uit. Neem een kijkje op onze website: u ziet vitrinekasten in eersteklas maatwerk, rustgevende groene wanden, wanden in drijfhout, perfect geplaatste bedrukte folies en nog veel meer.”

FICHE

  • Activiteiten van vloer tot plafond: Dynaset richt uw kantoor, winkel of bedrijfspand in. We werken ook voor ziekenhuizen en rusthuizen. Onze specialiteit? Scheidingswanden, verlaagde plafonds en technische vloeren. Dynaset heeft tonnen ervaring in de bouwindustrie en met renovatie en afwerking van gebouwen. Bij Dynaset klopt u aan voor alle types vloeren en plafonds, databekabeling en HVAC, schilder- en behangwerken, voor maatwerk van deuren, meubels en kasten. Ook het sanitair neemt Dynaset voor zijn rekening.
  • Actieradius: Dynaset is actief in heel België en werkt ook internationaal.
  • Referenties: Dynaset werkte al voor een indrukwekkend aantal bekende namen: Acerta, Colgate/Palmolive, Dell, Elia, Ericsson, Eneco, HSBC-bank, Intel, Kinnarps, Leaseplan, Merak, Nu Skin, Novantis, Otis, Panasonic, Radisson, Tessenderlo Chemie. En dat is slechts een greep uit het ruime portfolio. Wij richtten ook de bedrijfsruimtes in van vele tientallen kleinere kmo’s. Surf naar onze website om enkele van onze realisaties te bekijken. Of kijk eens hoe een pand eruit zag vóór Dynaset langskwam. En vooral… erna! Al onze referenties zijn actieve referenties.
  • Klanten: onze klanten zijn architecten, interieurarchitecten, projectontwikkelaars, immobiliën… Voor kleinere projecten kan u ook rechtstreeks bij Dynaset aankloppen. Wij zijn gespecialiseerd in de inrichting van kantoren en bedrijfsruimtes. Daarom werken we niet voor particuliere projecten. Ook ruwbouw en gevelafwerking doen we niet.
  • Expertise: het personeelsbestand van Dynaset groeide in minder dan tien jaar tijd van één projectleider naar vier projectleiders, een administratief bediende, een sales verantwoordelijke en elf arbeiders. U ziet het: Dynaset heeft heel wat expertise in huis.

Logo Dynaset 

Brusselsestraat 163 – 1702 Groot-Bijgaarden – T 02 378 19 05 – info@dynaset.be – www.dynaset.be