Efficado – “Met enkele kleine ingrepen bereik je in minder tijd meer en betere resultaten”

Joeri Billast.
Joeri Billast.

U ziet door de bomen het bos niet meer? U gaat niet op vakantie omdat u ondergesneeuwd bent met werk? U verzet bergen, maar vindt dat u niet vooruit geraakt? Dan is er altijd nog efficado. Het bedrijf leert u met enkele eenvoudige tips om uw tijd efficiënter én effectiever te gebruiken.

Kleine veranderingen, groot effect
Zaakvoerder Joeri Billast: “Naast efficado run ik ook nog BC Square, een bedrijf gespecialiseerd in managementrapportering, en ben ik ook nog voorzitter van BNI Leuven Artois. Bedrijfsleiders vragen me dikwijls hoe ik dat combineer. Het antwoord is simpel: door timemanagement. Door je kostbare tijd efficiënt en effectief te gebruiken, doe je meer in minder tijd. Met enkele kleine ingrepen geef je jezelf meer ademruimte en haal je betere resultaten.”

Persoonlijk advies en onlinecursussen
Via e-learning en audioproducten volgt u de cursussen timemanagement van efficado wanneer u dat wilt: ’s avonds na het werk of onderweg in de wagen. Het bedrijf begeleidt u als bedrijfsleider, zelfstandige of manager ook persoonlijk met efficiënt advies en speelt uw klankbord. “Ik kijk hoe iemand zijn werk organiseert en welke methodes, software en mobiele apps hij/zij daarvoor gebruikt. Van daaruit geef ik praktische raad.” Joeri Billast schreef alvast het e-book ‘Efficiënter werken: praktische tips’. Meer bereiken in minder tijd: ook iets voor u? Schrijf u in op de website van efficado.

PrintWonewei 4 – 3360 Bierbeek – T 0474 62 38 26 – joeri@efficado.comwww.efficado.com