Fiskuvan® – “We kozen bewust voor een reeks kleinere kantoren in de nabijheid van onze cliënten.”

Groot in persoonlijke service: dat is het credo van Fiskuvan®, dat vijf boekhoudkantoren heeft op de assen Brussel-Gent en Brussel-Antwerpen. Eén van de speerpunten in die service is de bereikbaarheid. Cliënten kunnen van 8u ‘s morgens tot 8u ‘s avonds telefonisch antwoord krijgen op al hun vragen.

Kurt Vannieuwenhuysen.
Kurt Vannieuwenhuysen.

Fiskuvan® is actief sinds midden de jaren 90. Het boekhoud- en fiscaal advieskantoor werd opgericht door Kurt Vannieuwenhuysen, met een eerste vestiging in Ternat. Nadien volgden vestigingen in Londerzeel en Denderleeuw. De hoofdzetel in Ternat werd echter al snel te klein en verhuisde naar Liedekerke. Vandaag is Fiskuvan® uitgegroeid tot een netwerk van dynamische dienstverlenende kantoren die zich zowel richten tot eenmanszaken als tot kmo’s en vrije beroepen waar boekhouding, advies en fiscale optimalisatie hand in hand gaan.

Dicht bij de cliënt (letterlijk en figuurlijk)
Fiskuvan® koos bewust voor de ondernemer die snel over het juiste advies wil beschikken. Daarom opteerde managing director Kurt Vannieuwenhuysen voor een reeks kleinere boekhoudkantoren in de nabijheid van zijn cliënten. Elke cliënt wordt er persoonlijk geholpen, omdat zijn kantoorhouder zijn zaak door en door kent.

groepsfoto_Algemeen (2, goed)_lowToch is Fiskuvan® ook groot. In de eerste plaats door de snelle en klantgerichte dienstverlening. Maar ook de geavanceerde IT-infrastructuur, de organisatie van opleidingen en infosessies, de gepersonaliseerde nieuwsbrieven enzovoort getuigen daarvan.

Een team van generalisten
Om cliënten oplossingen te kunnen aanreiken voor hun specifieke situatie, moeten de Fiskuvan® boekhouders over een brede kennis van zowel boekhouding, fiscaliteit als de algemene economie beschikken. Bij complexe dossiers doen ze een beroep op al dan niet externe professionals zoals juristen, bedrijfsrevisoren, sociaal adviseurs, enzovoort.

Eerstelijnsadviseur
Een goede boekhouding is een absolute voorwaarde voor een gezond bedrijfsbeheer. Advies is daar onlosmakelijk mee verbonden. Fiskuvan® wil een eerstelijnsadviseur zijn, die ondernemers op een maatschappelijk verantwoorde, flexibele en snelle manier helpt om meer voordelen te halen uit hun dagelijkse business. Een vertrouwenspersoon ook, die duidelijke informatie en heldere antwoorden verstrekt. Precies op dit punt maakt Fiskuvan® het verschil. Complexe materie eenvoudig uitleggen: dat vormt het onderscheid tussen een doorsnee boekhouder en een persoonlijke service.

Fiskuvan_logo met baseline_cmykFiskuvan® hoofdzetel – Ed. Schelfhoutstraat 232 – 1770 Liedekerke – T 053 64 47 00 – info@fiskuvan.bewww.fiskuvan.be