FitForMe België – “Persoonlijk aangepaste voedingssupplementen werken beter”

Voelt u zich wat moe? Of hebt u te weinig energie om de dag door te komen? De oplossing: voedingssupplementen met vitaminen en mineralen. Zeker als ze van FitForMe komen. Dan zijn ze aangepast aan uw persoonlijke leef- en eetgewoonten.

Bart Van Edom: “Ieder mens is uniek: hij eet anders, beweegt veel of weinig, en verteert voedsel op een andere manier.”

Onlinevoedingstest, telefonisch advies
Bart Van Edom, managing director België: “Ieder mens is uniek: hij eet anders, beweegt veel of weinig, en verteert voedsel op een andere manier. Daarom werkt FitForMe met een persoonlijke onlinevoedingstest.” De uitgebreide vragenlijst bepaalt welke vitaminen en mineralen u tekortkomt. Op basis daarvan stelt FitForMe u een pakket voedingssupplementen voor, volledig afgestemd op uw eet(leef)patroon. Bijkomend advies? Dat krijgt u via de telefoon van gediplomeerde diëtistes.
Oplossing voor patiënten van vermageringsoperaties
De methode van FitForMe slaat aan in de medische wereld. Het bedrijf werkt samen met chirurgen en diëtisten uit ziekenhuizen waar patiënten vermageringsoperaties ondergingen. Bart Van Edom: “Hoe ingrijpender de operatie hoe groter de kans op tekorten op termijn. FitForMe bundelt zeer efficiënt alle vitaminen en mineralen die ze nodig hebben. Zo moeten ze maar één tot twee capsules per dag meer innemen en kunnen ze injecties alsook een dagelijks pakket aan pillen vermijden.”

Schaluin 12 A – 3200 Aarschot
T 016 57 12 18 – info@fitforme.be – www.fitforme.be