Foronex – “Wood is our Nature”

Als specialist in de ophaling, levering, verwerking en handel van resthout en gerelateerde producten, profileert Foronex zich al sinds 1967 als een dynamische organisatie. Met een sterke nadruk op service, slaagde de onderneming erin een unieke marktpositie te verwerven, geholpen door haar jarenlange ervaring en het internationale karakter.

Joos Wemel.
Joos Wemel.

“Wij halen hout op bij bosexploitanten, zagerijen, de houtverwerkende industrie, de plaatindustrie en recyclagebedrijven,” verklaren Jan Robert van Veen en Joos Wemel. “Foronex ontzorgt hen volledig voor de verwerking van restproducten, het plaatsen van opslagmiddelen, het leegzuigen van de silo’s, het transport én de verhandeling van de restproducten. Dankzij een sterk uitgebouwd logistiek apparaat en een eigen transportdienst, zijn we in staat om op korte termijn interessante totaalpakketten aan te bieden.”

Met name door haar expertise en de jarenlange ervaring, sinds 1967, heeft Foronex een uitgebreide kennis met betrekking tot de verwerking en afzetmogelijkheden. De producten die Foronex ophaalt, worden gebruikt als grond-, bouw- of brandstof. Dit kan zijn grondstof voor de spaanplaatindustrie, brandstof in de energiesector of als bouwstof in de betonindustrie of manegebodems. “Onze stevig uitgebouwde expertise geeft ons een enorme voorsprong op onze concurrenten. We zeggen niet voor niets ‘Wood is our Nature’.”

 

Foronex logo CMYK XLOoigemstraat 11 – 8710 Wielsbeke – T 056 67 31 01 – info@foronex.euwww.foronex.eu