FrontArt – Hoogwaardige folies steken uw bedrijf in nieuw kleedje

Ook in het bedrijfsleven is de eerste indruk cruciaal. En dus kan een verzorgd kantoor wonderen doen. Wie zijn bedrijf wil renoveren of restylen, is bij FrontArt absoluut aan het juiste adres.

foto BM37_20111115 camp 20891_lowAls de ramen of deuren van uw bedrijf na verloop van tijd verweerd of verpoederd zijn, denkt u wellicht meteen aan twee oplossingen: ze laten schilderen of ze vervangen. Dankzij FrontArt is er nu ook een derde optie: ze laten overplakken met folie. “Dat is minder duur dan de ramen vervangen, en op termijn zelfs ook minder duur dan ze te schilderen. Want onze folie blijft minstens tien jaar in perfecte staat, terwijl je om de drie of vier jaar opnieuw moet schilderen. Bovendien kan je tot drie lagen folie boven elkaar aanbrengen, is de folie milieuvriendelijker en is het verschil door onze perfectionistische manier van werken niet te onderscheiden van nieuwe exemplaren,” begint Ellen Camp, directrice van FrontArt Belgium.

foto BM37_20111115 camp 20809_low“Zo beplakken we in Nederland momenteel bijna alle McDonalds-restaurants, want de rood-gele kleur moet plaatsmaken voor een meer milieuvriendelijke en gezondere bruin-groene kleur. En bevindt ons meest prestigieuze project zich tussen Brussel en Amsterdam: het Fletcher-hotel langs de A2. Alles kan dus,” stelt Ellen Camp.

foto BM37_20111110 camp 19394_lowMogelijkheden zijn eindeloos
De folies bestaan zowel voor binnen als buiten, en in alle mogelijke kleuren en patronen. Zo heeft FrontArt standaard alle RAL-kleuren in stock, en werkt het bedrijf samen met verschillende leveranciers zoals 3M en LG. Alles samen heeft FrontArt meer dan 150 houtsoorten voor binnentoepassingen in zijn gamma, en biedt het ook folies aan die bijvoorbeeld marmer nabootsen.
Daarnaast is FrontArt gespecialiseerd in folies met extra functies. Zo bestaan er onder meer zon- en warmtewerende folies, inbraakwerende folies, anti-graffitifolies en geurabsorberende folies voor in ruimtes met een vies geurtje zoals bijvoorbeeld een toilet.

foto BM37_20111110 camp 19481_lowOp zoek naar een alternatief voor het schilderen van aluminium, kunststof of andere vlakke ondergronden (zoals mdf, trespa, triplex en prodema) kwam de vader van Ellen Camp op dit folie-idee. Daarom ontwikkelde hij samen met mensen uit de schildersbranche folies voor raam- en deurprofielen. En met succes, want na vijftien jaar heeft het familiebedrijf twintig mensen in dienst en opende het vestigingen in Nederland, Duitsland en nu ook België.

Front Art B RGBWerfkaai 19 – 1000 Brussel – T 0473 57 39 53 – info@front-art.bewww.front-art.be