Garage Ginion geeft Brabant Manager lezers exclusieve avant-première!

fotos_bm22_113.jpgOp woensdag 17 maart zorgde Garage Ginion te Overijse voor een exclusieve lancering op de Manager Launch.  Niet enkel onze nieuwste Brabant Manager werd die avond gevierd.  Exclusief voor onze lezers werd in avant-première, 1 dag vroeger dan de officiële lanceringsdatum, de nieuwe BMW 5 reeks Berline voorgesteld !!

Alexandre van het Groenewoud, Operational Director van Ginion Overijse, mocht met trots de onthulling van de nieuwe BMW 5 reeks aankondigen.  Ook onze winnares van de Manager on Wheels wedstrijd was zeer tevreden over haar exclusieve driving-experience.  Je kan niet elke dag zeggen dat je als eerste met de nieuwe BMW 5 mocht rijden. (zie ook kader hieronder). 
Koen Allaert, Gedelegeerd Bestuurder van FIT Agency, gaf een interessante lezing over zijn cover-interview rond de “Internationalisering in Vlaanderen”.

Hierna werd de nieuwe BMW 5 uitvoerig bekeken en getest door de aanwezige bedrijfsleiders.  En natuurlijk werd er weer volop genetwerkt.  Bij het naar huis gaan kreeg iedereen de Manager-giftbag met de nieuwe Brabant Manager en energierijke Q10-capsules van Kaneka! 

[nggallery id=63]

Manager On Wheels!

 

 

 

Ria Matthijssens, zaakvoerster van M-ProConsult, was onze gelukkige  winnares van de privé chauffeur voor een avond.  Ze werd opgehaald voor een exclusieve rit met de splinternieuwe BMW 5 reeks Berline, en getuigde over de fantastische kwaliteiten van deze wagen.

Ria Matthijssens :  “ Voor zo’n sportieve wagen rijdt de nieuwe BMW 5 heel erg soepel en je hoort de zachte motor bijna niet.  En wat een geweldige acceleratie!  De projectie van de rijgegevens op de voorruit is een verrassend nieuw snufje in deze 5 reeks.  Dit zorgt toch voor meer veiligheid en duidelijkheid.
 
Na de receptie werd ze veilig thuis gebracht door de ervaren chauffeur van Garage Ginion.
 

 

 

 

GINION Overijse, BMW concessiehouder, Brusselsesteenweg 403, 3090 Overijse, Tel. +32 (0)2 687 91 40, info@ginionoverijse.net.bmw.be,  www.ginion.bmw.be