Garage Vandenplas – Twee topmerken onder één dak: zo vindt iedereen zijn gading!

Eddy Vandenplas.
Eddy Vandenplas.

Garage Vandenplas uit Tervuren is al sinds 1958 een gevestigde waarde als officiële dealer van het exclusieve Jaguar. Sinds januari 2009 werd het gamma uitgebreid met het unieke merk Subaru. “Beide merken vullen elkaar uitstekend aan,” zegt Eddy Vandenplas. “Kennismaken met één van onze beide merken zal zeker niet teleurstellen, u vindt wellicht uw gading zowel bij Jaguar als Subaru. Zo spreken we twee doelgroepen aan. Ons aanbod omvat dé geknipte wagen voor iedereen: particulieren, bedrijven, zelfstandigen en overheden. Dankzij deze combinatie zijn we uniek in de streek.”

foto BM38 Vandenplas_dsc07202B_lowJaguar: pure luxe en gunstige emissiewaarden
Ook Jaguar biedt interessante fleetwagens. De XF Sportbrake of de XF vierdeurs zijn de meest fleetgerichte modellen van Jaguar. Zo kan geopteerd worden voor een 2.2 diesel met een uitstoot van 129 gr/ km in 163 of 200 pk. Succesvolle managers of bedrijven willen graag een sterk imago uitstralen en zich verplaatsen in hoogkwalitatieve wagens. De dynamische Jaguar XF reeks past perfect in dit plaatje. Een Jaguar voelt eenvoudigweg anders, het is geen zielloze machine. Binnenkort komen ook de hybrides van Jaguar op de markt. Maar wie kiest voor de luxe, de uitstraling en de prestaties van dit merk, moet beslist ook kennismaken met de nieuwe F-TYPE cabrio of coupé. Verkozen tot de mooiste sportwagen van het jaar. De F-type is de toekomst van Jaguar. Evenals de nieuwe innovatieve Jaguar X760, die vanaf 2015 in het gamma komt.

Subaru
Subaru beschikt over een diesel, benzine en een CVT automatic. De Forester, Outback, XV, om maar enkele modellen te noemen, staan garant voor veilig rijplezier. Bovendien hebben ze een gunstige emissie in hun categorie. Dat maakt Subaru tot de perfecte fleetpartner. “Zoek je een comfortabele, milieu- en fiscaalvriendelijke sportwagen, dan is de Subaru BRZ een uitstekende keuze,” beklemtoont Eddy Vandenplas.

foto BM38 Vandenplas_dsc06813 groot_lowStandaard vierwielaandrijving
Aan de lokale politie- en brandweerkorpsen leverde Garage Vandenplas de Subaru Forester. “Met zijn vierwielaandrijving is die uitermate geschikt om bij interventies plaatsen te bereiken waar een gewone politiecombi moet afhaken. Ook bij winterse weersomstandigheden blijft de Forester prima te besturen. Het is bovendien een doordachte wagen, die naar elke behoefte kan worden omgebouwd.”

Subaru biedt overigens standaard een ‘all wheel drive’-systeem in het volledige SUV gamma. De combinatie met de boxermotor die een zéér laag zwaartepunt hebben, maakt van dit topmerk een extra veilige metgezel voor élke chauffeur die zich op een nat of besneeuwd wegdek begeeft. Een ‘must have’! Wij hebben de wagen die beantwoordt aan de eisen van sportieve eigenaars.

Jaren ervaring, klantgerichte benadering
Eddy Vandenplas groeide bij wijze van spreken op in de garage en heeft tonnen knowhow. “Zo’n ervaring doe je niet op op school,” glimlacht hij. “Ik heb veel geleerd van mijn vader.” Van mijn moeder heb ik het administratieve en het sportieve. Zelf heb ik 25 jaar ervaring als koetswerkhersteller. Die ervaring stelt Garage Vandenplas helemaal ten dienste van de klant. Het twaalfkoppige team hecht belang aan een persoonlijke benadering en een superieure service.

Kortom: uw auto is de passie van Garage Vandenplas!

JAGUGEN3W133_XFSB2_VandenPLas_ManagerMag_130Hx190_IC.inddlogo SUBARU_rgb_lowLeuvensesteenweg 139 A – 3080 Tervuren T 02 767 49 32 – directie@jaguar-vandenplas.bewww.jaguar-vandenplas.bedirectie@subaru-vandenplas.bewww.subaru-vandenplas.be