GMS Leuven – Service in lijn van topmerken Mercedes en Smart

Weinig automerken genieten een even uitgesproken reputatie als Mercedes-Benz en smart. De een geldt als de meest degelijke van alle luxewagens, de ander als het intelligentste stadswagentje ooit. Een topcombinatie, die bij concessiehouder GMS-Leuven perfect tot haar recht komt.

Christophe Kumps en Wim Poppe.

Voor bedrijfsleiders, kaderleden en particulieren blijft de aantrekkingskracht van Mercedes-Benz onweerstaanbaar. Het merk met de ster heeft dan ook veel troeven: het oogstrelende koetswerk en dito interieur, de vooruitstrevende veiligheidstechnologie en het sportieve, maar zuinige karakter. Dat ecologische aspect is vandaag – met de gewijzigde autofiscaliteit in het achterhoofd – een van de belangrijkste redenen om voor de luxe van Mercedes te kiezen. Of voor een smart, uw milieuvriendelijke garantie op mobiliteit in de stad.

Luisteren naar de klant
Een auto – nieuw of tweedehands – en de geleverde service moet bij u passen. Daarom begeleidt het team van GMS-Leuven u graag naar de perfecte oplossing, op maat van uw behoeften. “Onze aanpak? Aandachtig luisteren naar de klant en de gepaste oplossing aanreiken. En dat werpt zijn vruchten af. De cijfers spreken voor zich: vorig jaar werden in Heverlee 650 nieuwe wagens verkocht en het Nearly New Car Center in Tielt-Winge was goed voor 150 tweedehandswagens,” vertelt Wim Poppe, gedelegeerd bestuurder van GMS-Leuven.

Voordelige fiscaliteit
Mercedes-Benz pioniert in milieuvriendelijke technologie. Met succes! Zelfs de SL 350, een sportieve krachtpatser van formaat, stoot nauwelijks 159 g CO2 per kilometer uit. En dat voor een 6 cilinder verbrandingsmotor met een cilinderinhoud van 3,5 liter. Of hoe ongeziene rijdynamiek toch kan resulteren in voordelige fiscaliteit.

Ook smart kan bogen op een groen imago. “Vanaf 2014 gaat smart resoluut voor een nieuwe mobiliteit en zal het hele gamma enkel nog uit elektrisch aangedreven voertuigen bestaan,” licht salesmanager Christophe Kumps een tipje van de sluier.

Nieuwe werkplaats en PRO Carrosserie
In de showroom van GMS-Leuven kunt u de allernieuwste Mercedes-modellen ontdekken. “De nieuwe A-Klasse zal vanaf september een volledig nieuw marktsegment openen. We mikken resoluut op de doelgroep tussen 20-35 jaar. Een groep die in ons vernieuwd gamma steeds beter zijn gading zal vinden.” zegt Wim Poppe. “Vanaf volgend jaar verbeteren we onze service verder dankzij een bijkomende vestiging langs de Brusselsesteenweg in Herent. Onze sterk groeiende carrosserie wordt er onder gebracht, samen met een bijkomende werkplaats en de verkoop van Nearly New Car.”

Zuinig zeilende blikvanger
Een van de blikvangers in het gamma van Mercedes is de E300 BlueTec Hybrid. Dit topmodel verbruikt gemiddeld amper 4,2 liter per 100 km, terwijl de CO2-uitstoot beperkt blijft tot 109 g. Opmerkelijk is de ‘sailing’-optie. “Onder de 160 km/u neemt de elektrische motor bij gelijkmatige snelheid de functies van de verbrandingsmotor over,” aldus Wim Poppe. Uitstoot op dat moment? Nul gram!


Ambachtenlaan 4 – 3001 Heverlee
T 016 40 00 10 – www.gmsleuven.be