BCM – Goochelaar met vaste en mobiele tarieven

Wie erin slaagt het juiste tarief te kiezen voor mobiele telefonie en data, kan 7 tot zelfs 80 % besparen. Voor een bedrijf kan dat al snel oplopen tot 10.000 euro per jaar. Om u de weg te wijzen en ervoor te zorgen dat uw factuur op een stabiele basis verlaagt, staat ‘Stijn Mobistar’ voor u klaar.

Stijn Van Der Meulen.
Stijn Van Der Meulen.

“Mensen willen zo weinig mogelijk betalen, zorgeloos kunnen bellen en er zo min mogelijk tijd en energie aan verspelen,” stelt Stijn Van Der Meulen, alias ‘Stijn Mobistar’. “En dus bellen ze mij op bij problemen, omdat mijn nummer in hun gsm staat. Daarna help ik hen zelf verder of bel voor hen naar de klantendienst. Aangezien ik daar bekend sta om mijn goede service, toewijding en betrouwbaarheid, krijg ik er ook meer gedaan.”
Al meer dan vijf jaar is Van Der Meulen zelfstandig agent

voor Mobistar. In die periode bouwde hij een klantenbestand van zo’n 2000 bedrijven uit, vooral in de regio’s Oost-Brabant, Brussel, de rechterkant van Oost-Vlaanderen en midden- en Zuid-Limburg. Zelf is hij meestal onderweg, terwijl zijn medewerkster en ervaringsdeskundige Pascale Givron de backoffice voor haar rekening neemt.

Gratis diensten
Aangezien ‘Stijn Mobistar’ zijn klanten in de watten legt, blijft 95 % van hen klant. “Als ze bijvoorbeeld een extra nummer nodig hebben of er net één willen afsluiten, dan zorg ik ervoor dat dat binnen het uur gebeurt. Als ze dat zelf moeten regelen, kan het gemakkelijk drie dagen duren. Ook laat ik altijd enkele simkaarten bij hen achter, voor als er zich een probleem voordoet.”
Dankzij zijn jarenlange ervaring goochelt ‘Stijn Mobistar’ intussen met alle mogelijke tarieven en abonnementen. “Het komt erop aan om te differentiëren, om het juiste tarief bij de juiste persoon te plaatsen. Want dat kan een bedrijf heel wat geld besparen. Om die reden kijk ik elke zes maanden de facturen van al mijn klanten na. En als ik onregelmatigheden bespeur, ga ik op zoek naar de oorzaak. Met deze gratis extra’s maak ik het verschil. Dus als u denkt dat u ook te veel betaalt, bel of mail me dan. Ik reageer onmiddellijk.”

Een man van zijn woord
“Stijn is altijd bereikbaar en is een man van zijn woord. Bovendien kent hij ons persoonlijk, waardoor hij onze problemen erg snel begrijpt. Hij lost ze persoonlijk en snel op, en belt ons daarna om de oorzaak én de oplossing uit te leggen. En hij geeft ons altijd het juiste tarief,” getuigt Annelies Boets van hondenkapsalon de Woefwas.

Reservekopie_van_BCMWaalborrelaan 60 – 1730 Asse – T 0495-25 83 33 – stijnvandermeulen@bcm-mobistar.be