grow IT – “Geen enkele klant is te klein of te groot voor ons”

“De juiste data-infrastructuur aanleggen is geen rocketscience. Maar het is wel een kunst om het goed te doen,” zegt Patrick Dumoulin. Een kunst die hij als geen ander beheerst, na een jarenlange carrière als projectmanager. Nu runt Patrick zijn eigen, gespecialiseerd bedrijf: grow IT.

Patrick Dumoulin.

“We helpen onze klanten groeien door de fundamenten van hun ICT-infrastructuur te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden.” Zo omschrijft Patrick Dumoulin in een notendop het bedrijf dat hij drie jaar geleden uit de grond stampte. Intussen heeft grow IT een mooie klantenportefeuille opgebouwd. Grote spelers als KPN Group Belgium, Sanoma Magazines en Delta Lloyd Life hebben de installatie en het onderhoud van hun databekabeling en datacenter toevertrouwd aan Patrick.

Kmo’s

Maar Patrick Dumoulin wil zijn ervaring graag met iedereen delen. “Ook de kmo’s in Limburg en Brabant hebben recht op perfect werkende IT. Om dit kenbaar te maken, loopt er momenteel een ludieke promotiecampagne voor grow IT. In kmo’s, zeg maar bedrijven met 1 tot 30 mensen, volstaat het vaak dat een ICT-medewerker op regelmatige basis enkele uren on site is om het informaticasysteem up-to-date te houden. Die service leveren we ook. Tijdens onze glow IT-campagne sturen we een handige scherm- en toetsenbordreiniger naar bedrijven. Daarmee kunnen ze hun computer aan de buitenzijde schoonhouden. Wij zorgen er dan voor dat hun computers aan de binnenkant op punt staan!”

De juiste mensen op de juiste plaats

grow IT levert een brede waaier aan IT-diensten. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de ICT-wereld vindt Patrick altijd de juiste mensen voor de job. “Onze troef? Hoe gespecialiseerd de opdracht ook is, we vinden altijd de consultant die perfect past bij onze klant. Want behalve hun knowhow en expertise moeten onze experts zich natuurlijk ook aan de bedrijfscultuur kunnen aanpassen. Zelfs voor een korte opdracht,” aldus Patrick.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons altijd telefonisch contacteren of via info@growit.be of sales@growit.be.

“Klant wou efficiënte installatie werk-privé”

“Een van onze kmo-klanten kwam bij grow IT terecht omdat hij het beu was handenvol geld uit te geven aan een informaticasysteem dat niet eens goed werkte. Hij wou een efficiënte link tussen het privé- en werkgedeelte van zijn woning en kantoor. We hebben alles op punt gezet. Concreet zorgden wij voor alles wat hij nodig heeft, maar ook niet meer: een wireless router, netwerkswitch, harde schijven voor een degelijke back- up, server en een nieuwe hostpartner voor zijn e-mailadressen. Alles werkt prima nu, en dat voor een fractie van de prijs die hij vroeger betaalde!”

 

Zes Septemberstraat 70, 3560 Lummen
Tel.: 0486 84 47 53, www.growit.be