Herenkleding De Witte Duif – Stel zelf uw maatpak of bedrijfskledij samen

Droomt u van een maatpak dat perfect op uw lichaam, smaak en persoonlijkheid afgesteld is? Of zoekt u al een tijdje naar bedrijfskledij die uw bedrijfsimago uitstraalt als geen ander én uw medewerkers als gegoten zit? De Witte Duif in Leuven combineert bijna 100 jaar ervaring in herenkledij met uitmuntende kwaliteit en een verregaande service.

foto BM36 De witte duif-64_lowDe Witte Duif is in Leuven en omstreken een begrip met een naam als een klok. In 1916 begonnen als kleermaker gespecialiseerd in werkkledij, groeide de familiezaak uit tot een echte referentie in confectie en maatkledij voor mannen. Zaakvoerder is Filip Vrebosch.

Eigen naaiatelier
De grootste troef van De Witte Duif is het eigen naaiatelier. Filip Vrebosch: “In ons atelier gaan we verder dan gewoon mouwen of broekspijpen inkorten of de taille innemen. We passen het kostuum, de broek of het hemd volledig aan het figuur van de klant aan. En het laat ons toe snel te werken.
Onze naaisters gaan uiterst precies te werk en garanderen een top afgewerkt product.

Verregaande service
In service gaat de winkel in herenkledij ver. “We werken op afspraak en ook na de openingsuren nemen wij maten op. Bij bedrijven gaan we persoonlijk langs om stoffen te kiezen, maten op te nemen en de op maat gemaakte kledij te leveren.”

Bedrijfskledij
Aan bedrijven levert De Witte Duif volledig gepersonaliseerde maatpakken en jasjes onder hun eigen label. “We richten ons op ondernemingen die hun imago en identiteit met een stijlvol uniform willen uitstralen. Onder onze klanten hebben we bijvoorbeeld busmaatschappijen, restaurants, begrafenisondernemingen en professionele sportclubs.”

Persoonlijke ceremoniekledij
Hebt u kledij nodig voor een huwelijk, galabal of begrafenis? Ook dan heeft De Witte Duif wat u zoekt. Filip Vrebosch: “Wij verkopen én verhuren ceremoniekledij. Daarvoor hebben we aparte collecties zoals Cossmo, Masterhand, wilvorst …Ook onze huurkledij maken we op maat door de lengte van de mouwen en de lengte en breedte van de broek te veranderen.”

Casual chic
Ook voor meer informele kledij bent u bij De Witte Duif aan het juiste adres. Filip Vrebosch: “Van jeans over sporthemden tot polo’s: in ons moderne en jonge aanbod van sportswear vinden mannen sportieve en elegante mannenmode voor de meer ontspannen momenten.”

Maatpakken zelf samenstellen
En vindt u niets in de collectie van De Witte Duif? Dan stelt u uw maatpak, hemd of vest volledig zelf samen. “Een klant kiest zelf de stof, de voering, de knopen en het model. En creëert zo zijn exclusieve en persoonlijke kledij. En dat doen we van de kleinste tot de grootste maten.”

WD_logo_newKortestraat 6 – 3000 Leuven – T 016 22 15 28 – info@dewitteduif.be – www.dewitteduif.be