Brabant Manager lanceerde op dinsdag 14 mei zijn 35e editie in de indrukwekkende showroom van Mercedes-Benz in Drogenbos.

Het zakelijke magazine Brabant Manager lanceerde op dinsdag 14 mei zijn 35e editie in de indrukwekkende showroom van Mercedes-Benz, aan de Grote Baan in Drogenbos. De afgevaardigd bestuurder van Mercedes-Benz Drogenbos, Xavier Van Doren, verwelkomde de aanwezige bedrijfsleiders, omgeven door prachtige bolides. Vervolgens had Hans Van den Breen van Manager Magazines de eer om het eerste exemplaar van Brabant Manager 35 aan Michel Van den Broeck van LeasePlan uit te reiken. Michel sierde de cover alsof hij dat elke editie doet en gaf ons een interessante toelichting op het coverartikel.

Na het officiële gedeelte kon iedereen verder netwerken onder begeleiding van onze account managers. De nieuwe magazines werden weer druk doorbladerd. Op het einde kreeg iedereen de eerste exemplaren van deze Brabant Manager mee naar huis in onze giftbag, vergezeld van interessante brochures van onze partners. Natuurlijk kon een folder van Mercedes daarin niet ontbreken, samen met een smakelijke verrassing.

Onder het genot van een glaasje bubbels en tongstrelende amuses, in een omgeving die veel harten sneller doet slaan, is het gezellig netwerken!

[nggallery id=173]