Inapa Belgium – “Met onze service maken wij het verschil.”

Bij Inapa vindt u meer dan u zoekt. Hier vindt u namelijk niet enkel een gigantisch aanbod aan kantoorbenodigdheden en papier van hoogstaande kwaliteit. Hier vindt u ook service met een persoonlijke touch. Wat dit precies inhoudt? Hierover geven we het woord aan Chris Luyten (office manager) en Anne Vanderseijpen (sales manager), twee vrouwen die aan het roer staan van Inapa Belgium.

Foto's BM41-Inapa_JWD1379_rgb_low
Chris Luyten en Anne Vanderseijpen.

 

Waarvoor kan men bij Inapa terecht?
Chris Luyten: “Je bent bij ons aan het juiste adres voor al je kantoorbenodigdheden. Of het nu gaat over papier, balpennen, mappen, etiketten, opbergdozen, bureaulampen, toners en cartridges voor printers …, het zijn allemaal benodigdheden die je in onze catalogus terugvindt en die we binnen de 24 uren kunnen leveren.”
Anne Vanderseijpen: “Samengevat kan je stellen dat wij de ‘one stop shop’ zijn voor alles wat je op kantoor nodig hebt. Ook computerbenodigdheden maken deel uit van ons aanbod. Het kantoor van vandaag is steeds meer gedigitaliseerd en daar spelen wij als specialist in kantoorproducten op in.”

Hoe kunnen jullie in een concurrentiële markt het verschil maken?
CL: “Door onze service. Wij leveren niet alleen producten, wij leveren vooral gepersonaliseerde oplossingen. Wij volgen dan ook op de voet wat er in onze sector beweegt zodat we onze klanten deskundig advies kunnen geven. Zo zullen we hen bijvoorbeeld spontaan adviseren over de verschillende types milieuvriendelijk papier of andere trends die we in onze markt vaststellen.”
AV: “Het persoonlijk contact met de klant is voor ons essentieel. Daarom werken we met een team van account managers. Zij zijn het aanspreekpunt van onze klant. Je kan hen met ‘beschermengels’ vergelijken. Zij zien erop toe dat de wensen van hun klant correct en tijdig ingevuld worden. Hun professionele aanpak is erop gericht de verwachtingen van de klant niet enkel in te vullen maar ook te overtreffen.”

Welke richting willen jullie met Inapa in de toekomst inslaan?
CL: “Het is duidelijk dat de Inapa groep blijft uitbreiden. Sinds verleden jaar zijn we trouwens ook actief in Turkije. Naast deze internationale groeistrategie zouden wij lokaal graag verder werk maken van onze geïntegreerde ‘all-in-one’ benadering. Vandaag bieden wij onze klanten het comfort om alles wat hun kantoor nodig heeft via één centraal punt te bestellen. Als we nu ook nog het beheer van al hun kantoorbenodigheden als een dienst aanbieden, dan kunnen we het onze klanten nog makkelijker maken.”
AV: “Bij een paar klanten doen we dat al. Doordat wij hun stock van papier en kantoorartikelen managen, komt er voor hen tijd vrij. Tijd die zij aan hun ‘core business’ kunnen besteden. Deze extra tijd is voor heel wat bedrijven meer dan welkom. We kijken er dan ook naar uit om deze extra service in de toekomst nog meer aan te bieden. We zijn ervan overtuigd dat deze dienstverlening bij vele bedrijven en organisaties positief onthaald zal worden.”

Foto's BM41-Inapa_JWD1425_rgb_low

A. Vaucampslaan 30 – 1654 Huizingen – T 02 363 28 11 – info@inapa.bewww.inapaonline.be