JSD Spuitisolatie – Isoleren met oog voor comfort, milieu en budget

In Vlaams-Brabant was JSD Spuitisolatie in 2006 als allereerste onderneming gespecialiseerd in het naadloos aanbrengen van polyurethaanschuim. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie biedt dit product opmerkelijke voordelen.

Johan Swinnen en Daniël Schol.
Johan Swinnen en Daniël Schol.

Daniël Schol en Johan Swinnen konden samen al bogen op 27 jaar praktijkervaring, toen ze JSD Spuitisolatie oprichtten. Zeven jaar later is het project uitgegroeid tot een volwaardige onderneming met een eigen bedrijfsgebouw en 13 medewerkers.

Van kelder tot zolder
“Het aanbrengen van vloerisolatie maakt 80 % van onze activiteiten uit, maar wij isoleren net zo goed kelders en loodsen, kruipruimten, spouwmuren, de binnenkant van massieve muren, zoldervloeren en daken,” vertelt Daniël Schol. “In deze tijden van stijgende energieprijzen en klimaatopwarming stimuleert de overheid het isoleren aan de hand van premies. De klant realiseert hoe dan ook een besparing van 30 tot 35 % op zijn energiefactuur. Binnen het jaar is de investering terugverdiend.”

Een woord is een woord
“Bij JSD houden we ons strikt aan gemaakte afspraken. Doen er zich problemen voor, al dan niet door onze tussenkomst, dan zoeken wij meteen een oplossing, zodat de werf geen tijdverlies oploopt. Een goede prijs-kwaliteitverhouding maakt onze service rond.”

logo JSD Spuitisolatie_rgb_lowWaversesteenweg 148 – 3360 Bierbeek – GSM 0497 89 56 08 / 0477 47 04 53 – Fax 016 89 84 04 – info@jsdbvba.bewww.jsdbvba.be