Leuven Bears verrassen bedrijfsleiders van Brabant Manager met een spannende match

Op zondagmiddag 10 januari 2010 betraden we voor de eerste keer zaal Sportoase waar de Leuven Bears zich klaarstoomden voor hun wedstrijd tegen Luik, de leider in de basket-competitie.

Bij het binnenkomen werden we professioneel en met de glimlach verwelkomd door de organisatie.
De sportieve ervaring werd ingeleid door een receptie waar we onze klanten welkom heetten.
Na enkele glaasjes werden we begeleid naar onze tafel voor een verzorgd 3-gangen menu. Dit was een ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en de naamkaartjes gingen dan ook vlot van de hand.

Nu kwam het echte werk: de wedstrijd. Voor enkelen onder ons was dit een eerste kennismaking met basket. En wat voor een…
Om bij te komen van de suspens in de eerste helft kregen onze gasten tijdens de pauze enkele glaasjes champagne. Hierna werd er weer enthousiast gesupporterd voor de Bears.
Uiteindelijk wonnen de Leuven Bears in een spannende thriller met 2 verlengingen van Luik! Misschien had onze aanwezigheid hier iets mee te maken?

Na de wedstrijd konden we terug op adem komen in de VIP-lounge wat ons de gelegenheid gaf om ook met andere zakenmensen in contact te komen.

Op het einde van de avond waren onze klanten unaniem: dit was een ideale gelegenheid om informeel een boeiende en sportieve namiddag te beleven. Dit smaakt naar meer!

 

[nggallery id=59]