Manager Launch bij The JAVA Coffee Company in het teken van ‘experience’

Een 80-tal ondernemers werden op 6 november 2012 hartelijk verwelkomd in het JAVA Experience Center in Rotselaar. Tijdens deze editie werd naar gewoonte het nieuwe magazine voorgesteld: Brabant Manager nr. 33. Deze keer konden de aanwezigen allerlei toestellen bewonderen in het Experience Center. Ook de rondleiding werd goed gesmaakt!

De locatie werd gefeliciteerd door Hans Van den Breen van Brabant Manager. Daarna werd het woord gegeven aan Dhr. Claes van The JAVA Coffee Company die de historiek en werking van de firma documenteerde met beelden en een film. Luc Vriens, CEO Waterleau, die deze keer op de cover prijkte van deze 33e uitgave, kon niet aanwezig zijn om zijn display in ontvangst te nemen maar werd toch bedankt voor het interessante interview.

Vervolgens werden onze managers uitgenodigd om te netwerken aan de hand van de aanwezigheidslijsten. Wie wou kon worden geïntroduceerd via de account manager bij een andere aanwezige manager. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen de Manager-giftbag met daarin het nieuwe magazine, maar ook meer info van enkele partners.

Lees Brabant Manager 33 Online

[nggallery id=162]