Managers gooien een balletje bij Bowling Stones!

Op 15 november 2011 was de Manager Launch te gast bij Bowling Stones in Wemmel voor de lancering van Brabant Manager nr. 29 en Manager TV Vilvoorde. Deze knappe locatie vlak naast de ring rond Brussel bleek ideaal dankzij de grote parking en het professionele Business Center. De genodigden werden verwelkomd met het Manager-logo op de meterslange LED-wall.

Mijnheer Vanden Donk van Bowlings Stones verwelkomde iedereen, daarna mocht Lieven Marien van Brabant Manager het 1e exemplaar overhandigen van de nieuwe editie, met deze keer het coververhaal van Walter Kestens, bedrijfsleider van TMS Industrial Services. Ook Manager TV Tienen en Vilvoorde werden voorgesteld. Daarna werden weer 3 hotelcheques van Freedreams verloot onder de aanwezigen.

Na het officiële gedeelte kon iedereen verder netwerken en genieten van de heerlijke hapjes uit de keuken van Bowling Stones. De locatie had natuurlijk ook enkele ‘banen’ gereserveerd voor de genodigden, die het met veel plezier tegen mekaar opnamen en vlot een balletje gooiden. Tot slot kreeg iedereen ook nog een exemplaar van het magazine én de Manager-giftbag mee naar huis.

[nggallery id=124]