Managers worden als VIP onthaald bij Kasteel van Horst

Wanneer je als een VIP wil netwerken, is de Manager Launch ‘the place to be’. Dat mochten de bedrijfsleiders van Brabant Manager zelf ervaren bij de lancering van de 24e editie op 14 september 2010. Met het prachtige Kasteel van Horst op de achtergrond werd iedereen koninklijk ontvangen in het sfeervolle Wagenhuis.

Na de verwelkoming mocht Lieven Marien de gecoverde het 1e exemplaar overhandigen. Patrick Vissers, Directeur Business Banking voor Delta Lloyd Bank, vertelde vervolgens over het Belgische bancaire landschap. Zijn coverartikel werd ook met de nodige interesse onthaald bij het uitdelen van de eerste exemplaren van Brabant Manager 24 aan de aanwezigen. De getuigenis van onze gelukkige winnaar van de Manager on Wheels wedstrijd kon alle aanwezigen bekoren. (zie ook kader hieronder)

Daarna kon iedereen genieten van de luxueuze en uitgebreide buffetten verzorgd door de traiteurdienst van het Kasteel van Horst en het Wagenhuis. Ook het frisse Horstbier zorgde voor goedkeurende knikken van de proevers. De aanwezigheidslijsten werden ondertussen aandachtig nagelezen en Brabant Manager zorgde voor de juiste introducties tussen de aanwezige managers. Het smakelijke dessert-buffet was de perfecte afsluiter voor deze gezellige netwerkavond!
www.traiteurdienst-horst.be

Bekijk ook het sfeerverslag op Manager TV.be

[nggallery id=83]

 

Tom Heymans, zaakvoerder van HAZGO, was onze gelukkige winnaar van de privé chauffeur voor een avond. Hij werd opgehaald voor een exclusieve rit met een witte Chrysler limousine, en getuigde over de indrukwekkende ervaring.
 

Tom Heymans: “Ik heb nog nooit iets gewonnen in mijn leven en was dan ook aangenaam verrast toen Mireille me belde met het goede nieuws. Het geeft je een speciaal gevoel om in zo’n limousine opgehaald te worden, en de nieuwsgierige blikken van de chauffeurs onderweg zijn opvallend. Je voelt je echt een VIP! “
Modern Cars, Firmin Lecharlier Ave 85, 1090 BRUSSELS,
T: + 32 (0)2 420 1000, info@moderncar.com , www.moderncar.com