Mayfield Asset & Property Management – ‘Internationaal’ vastgoedbeheer met uitgesproken lokale troeven

Een vastgoedbeheerder die zelfs met de moeilijkste gebouwen meerwaarde realiseert? Met hartelijke aandacht voor alle betrokkenen en oog voor een optimale bezettingsgraad? Mayfield weet hoe het moet!

Tom Ceelen (links onder) samen met zijn medewerkers: “‘Moeilijke gebouwen’ zien wij als een leuke uitdaging omdat je er de grootste meerwaarde kan uithalen en er ook de meeste voldoening van krijgt .”

Mayfield biedt drie vastgoeddiensten aan: Asset, Facilities en Property Management, meestal voor klanten met uitgebreide internationale portefeuilles, die bij Mayfield genoeg hebben aan één aanspreekpunt.

Internationaal & Lokaal gevoel

Een dergelijk bedrijf zou je eerder in Brussel verwachten dan in Hasselt. Tom Ceelen, zaakvoerder van Mayfield België, glimlacht: “Ik ben blij dat ik een Londens bedrijf zoals Mayfield heb kunnen overtuigen van deze locatie. Het TT-center in Hasselt was ons eerste grote project in België en vormt uiteraard een prachtig uithangbord. Je hoeft niet in Brussel te zitten om zaken te kunnen doen, dat hebben we hier duidelijk bewezen.”

Nochtans bevinden de meeste panden onder de hoede van Mayfield zich wél in Leuven (o.a. UBICENTER en GREENHILL CAMPUS) en in de Vlaamse rand rond Brussel. Maar met een satellietkantoor in Zaventem blijkt dit perfect werkbaar. Tom Ceelen is ook trots een stukje ‘internationaal gevoel’ naar zijn geboortestad te kunnen trekken en is tevreden om als K.U.Leuven alumnus nog regelmatig in Leuven actief te zijn.

Hartelijk contact

“Onze hoofddoelstelling bestaat erin de waarde van een klantenportefeuille te doen stijgen,” zegt Tom Ceelen. “We werken in de eerste plaats aan een verhoging van de bezettingsgraad van verhuurde panden. Tegelijkertijd willen we de kosten naar beneden brengen. Dit kan dankzij ons schaalvoordeel. Als we een groot contract kunnen afsluiten met bijvoorbeeld een bewakingsfirma voor veel panden tegelijk, werken we niet alleen goedkoper, maar kunnen we ook betere kwaliteit bieden.”

“Wij zijn het gezicht van de eigenaar en we zien het als onze taak een hartelijk contact te onderhouden met huurders en leveranciers. Huurders krijgen inspraak, we werken aan duidelijke afspraken en denken met hen mee. Daar hoort soms ook een kerstgeschenkje bij.” Alles is bespreekbaar, echter niet alles is altijd onderhandelbaar.

Onafhankelijk

Onafhankelijkheid is een bijzondere troef van Mayfield. “We werken niet met een vaste makelaar, maar geven verschillende nationale en lokale spelers een kans. Daarnaast evalueren we grondig en scheppen we er plezier in zelf een gebouw in de kijker te zetten met een bijzondere lichtcampagne of een opvallend evenement. ‘Moeilijke gebouwen’ zien wij als een leuke uitdaging omdat je er de grootste meerwaarde kan uithalen en er ook de meeste voldoening van krijgt,” aldus Tom Ceelen.

Head Office
Luikersteenweg 60, 3500 Hasselt

Brussels Office
Weiveldlaan 41F, 1930 Zaventem

Tel.: 070-35 08 35
info@mayfield-property.be
tom.ceelen@mayfield-property.be
www.mayfieldproperty.com