Meubelen Camps Interior – Hedendaags klassiek: chic!

foto_BM37_meubelencamps_blauwezetel_lowBij Meubelen Camps Interior krijgt u het warm. En dat voelt u meteen als u de toonzaal binnen-wandelt. Deze gevestigde waarde geeft inspiratie, ontwerpt en ondersteunt uw interieurdroom. Kom en ontdek er een mix van hedendaags klassieke meubelen, nieuwe tendensen en moderne stukken.

foto_BM37_meubelencamps_GrangeBiblio1904_lowGuy Camps nam samen met zijn vrouw Ann Dens de zaak 25 jaar geleden van zijn ouders over. Vandaag vindt u bij Meubelen Camps Interior een interessante mix van hedendaags klassieke meubelen, nieuwe tendensen en moderne stukken. Maar meer dan 50 jaar ervaring resulteert ook in deskundig advies, op uw maat. Een interieur creëren is immers een groeiproces waarvoor u gerust meermaals bij Ann en Guy mag langskomen. Zo ontstaat, met de nodige aankleding en decoratie, uiteindelijk uw droominterieur. Want Meubelen Camps Interior heeft veel meer in huis dan louter kasten en zetels.

meubelencamps_ARCHIMEDES_lowSchaapjes tellen
Ook voor slaapadvies kunt u bij Ann en Guy terecht. Goed slapen is ondersteund slapen, op een geventileerde matras die drukverdeling toelaat. De Boxspring van Auping scoort op deze punten enorm goed en is bovendien volledig aanpasbaar aan de noden van elke slaper. Daarnaast biedt Meubelen Camps Interior een uitgebreide keuze aan bedlinnen, kussens, donsdekens, … U zal zien: comfortabel én mooi schaapjes tellen is best mogelijk.

foto_BM37_meubelencamps_ConsoleJacob_p76_lowAdvies aan huis
Op zoek naar een salon of zeteltje, een eetkamer of een kast? Laat u inspireren door het ruime aanbod in de toonzaal. Staat het model u aan, maar verkiest u leder boven stof? Of past de kleur niet in uw interieur? Alles wat u bij Meubelen Camps Interior ziet is steeds verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en afwerkingen. Twijfelt u? Dan komen Ann en Guy, geladen met de nodige stukken en stalen, graag advies geven aan huis. Denkt u aan een volledige make-over? Dan kunt u bij Meubelen Camps Interior ook terecht voor een laagje verf, behang of raamgerniering. Het plaatje moet immers kloppen, want dan wordt ook uw huis een echte thuis.

Enkele merken die u bij Meubelen Camps Interior terugvindt: Grange, Vincent Sheppard – Lloyd Loom, Auping, Renaissance, DOC Tapijten, Dekoninck, …

logo Meubelen Camps Interior_rgb_lowDiestsebaan 12 – 3290 Diest (Schaffen) – 013 31 19 07 – info@meubelencamps.bewww.meubelencamps.be

Meubelen Camps Interior is open van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 12:00 en van 13:30 tot 18:30. Op zaterdag van 10:00 tot 18:00. Op zondag van 14:00 tot 18:00. Woensdag is de zaak gesloten. Tijdens de maanden juli en augustus is de zaak ook gesloten op zondag.