partyhomerent — Flexibel verhuur voor horeca, feesten en evenementen

Voor de vlekkeloze organisatie van feesten en evenementen is heel wat horeca- en loungemateriaal nodig. Partyhomerent is een specialist in het verhuur van deze producten. “Onder meer via lastminuteleveringen voldoen we via een flexibele aanpak aan de eisen van onze klanten,” getuigt Michaël Milis.

Michaël Milis.
Michaël Milis.

Partyhomerent geldt sinds 2006 als een topadres voor de verhuur van horeca-, feest- en loungemateriaal. Zowel bedrijven als particulieren doen wat graag een beroep op de diensten van de specialist uit Tienen. “Met ons ruim aanbod bestrijken we de hele Belgische markt,” zegt Michaël Milis.

Klanten kunnen de goederen bij het bedrijf afhalen, maar het is veel makkelijker om de bestelling door de eigen transportdienst op het bestemmingsadres te laten afleveren. “Bovendien kunnen we, op simpel verzoek, instaan voor de organisatie van een totaalpakket: via ons zusterbedrijf kunnen we instaan voor fastfoodcatering of onze klant aan een andere gespecialiseerde traiteur helpen. Voor de coördinatie van grootse evenementen werken we samen met ervaren organisatiebureaus.”

logo PartyHomeRent_rgb_lowSint-Katharinastraat 7 – 3300 Tienen – T 0494 89 91 51 – info@partyhomerent.bewww.partyhomerent.be