PerfICTion – “IT versterkt concurrentiepositie van kmo’s”

Zoekt u een rendabele, dynamische en perfecte oplossing voor ál uw IT-vragen? PerfICTion is uniek. Het platform verenigt 16 onafhankelijke ICT-bedrijven, elk met hun eigen specialisaties. Samen hebben ze een antwoord op élk IT-probleem. Daarbij staat één zaak centraal: uw bedrijf.

PerfICTion verleent zijn diensten aan kmo’s met minimaal vijf en maximaal honderd IT-gebruikers. Marc Haneveer en Chris Debyser leiden het jonge bedrijf.

Netwerk van competenties

Chris Debyser en Marc Haneveer: “ICT is een middel om een onderneming competitiever te maken tegenover de concurrenten. De oplossingen van PerfICTion helpen om dat te realiseren.”

“PerfICTion is één grote pool van ICT-experts met verschillende competenties,” legt Chris Debyser uit. “De 16 leden hebben zo elk hun eigen sterktes. Een kmo heeft maar één aanspreekpunt: zijn lokale PerfICTion-vestiging. Maar daarachter werkt het hele PerfICTion-platform samen. Met één doel: de klant een totaaloplossing te bieden met een antwoord op ál zijn ICT-vragen. Al onze medewerkers volgen constant opleidingen om certificaten te behalen. Zo zijn we bijvoorbeeld Platinum Partner van Microsoft en HP. Dat geeft kmo’s de zekerheid dat ze kwaliteit krijgen. Én een uitstekende service.”

IT maakt competitiever

“Een klant krijgt van ons oplossingen, geen producten,” vult Marc Haneveer aan. “Een kmo moet zich volledig op zijn bedrijfsproces concentreren. Daarom zetten we dat ook centraal in onze aanpak. ICT is een middel om een onderneming competitiever te maken tegenover de concurrenten. De oplossingen van PerfICTion helpen om dat te realiseren. En om de bedrijfsdoelstellingen te behalen.”

Nationale speler, lokale service

“Alle leden van PerfICTion zijn zelf kmo’s. We weten perfect hoe onze klanten werken. Daardoor staan we heel kort bij hen. Elke PerfICTion-vestiging werkt lokaal, maar heeft de kracht van het nationale platform achter zich om totaaloplossingen aan te bieden. Daardoor staan we ook sterk bij fabrikanten en leveranciers. Kmo’s krijgen zo uitstekende voorwaarden. PerfICTion slaat de brug tussen hen en de IT-fabrikant.”

IT brengt vernieuwing

“We bekijken elke vraag vanuit vier standpunten: hoe maken we een bedrijf veiliger, productiever, meer beschikbaar en flexibeler,” geeft Chris Debyser aan. “Niet alleen op gebied van IT-infrastructuur en -middelen, maar bijvoorbeeld ook op vlak van personeel, administratie en communicatie. We zoeken altijd naar vernieuwende oplossingen die het bedrijf op korte, middellange of lange termijn voordeel opbrengen.” De Vlaamse filialen van De Kringwinkel kozen alvast voor die vernieuwing.

Wingepark 25 – 3110 Rotselaar
T 016 20 09 44
info@perfiction.be – www.perfiction.be