Pipo Balloons – Laat uw evenement in het oog springen

Opendeurdagen, productlancering, of opening van een nieuwe zaak…ze schreeuwen allemaal om de aandacht van uw doelgroep. Hoe u dan in het oog springt? Met een gezonde dosis creativiteit. En wat denkt u van kleurrijke ballonnen? Die vindt u bij Pipo Balloons in Groot-Bijgaarden.

 

Leen De Bisschop.
Leen De Bisschop.

Hoe helpt Pipo Balloons u?
Zaakvoerster Leen De Bisschop: “Of het nu gaat om een handelsbeurs, een opendeurdag of een winkelactie: het moet onmiddellijk opvallen. Want uw actie valt in het water als uw doelgroep er geen aandacht aan besteedt. Kleur trekt de aandacht, en daarom kleden wij veel bedrijfsevenementen aan – van klein tot groot. Denk maar aan uw actie tijdens de jaarmarkt, een personeelsfeest, een productlancering, een opening, … Een kleurrijke muur met ballonnen valt direct op. En natuurlijk is uw huisstijl daarbij onze gids. Kies uw kleur en personaliseer uw ballonnen met uw logo, dat kan in vierkleurendruk.”

foto BM38 Pipo Balloons__dsc7968_lowUw evenement aankleden met ballonnen
“U rekent in heel België op Pipo Balloons. U komt samen met Leen tot een akkoord dat het beste overeenstemt met uw behoeften. De decoratie wordt door de medewerkers van Pipo Balloons geleverd. Blader gerust eens door ons inspiratieboek. Dan verkent u zeventien jaar ervaring met ballonnen. U vindt er vast en zeker ideeën die ook van uw evenement een succes maken. Trouwens: de wereld van de ballonnen evolueert snel. En daarom school ik mij non-stop bij, in binnen- en buitenland. En blijft u de aandacht van uw doelgroep winnen.”
“Ook voor privé-aangelegenheden is Pipo Balloons uw adres. Een geboorte, communie, verjaardag of huwelijk? Met een ballonnetje geeft u die bijzondere momenten net dat tikkeltje meer. En zeg niet zomaar ballonnetje, want het zijn heuse kunstwerken.”

Fiche

  • Filosofie: dé speciaalzaak voor al uw ballondecoraties.
  • Omschrijving: met een ballondecoratie van Pipo Balloons heeft u gegarandeerd succes tot het welslagen van uw evenement. Wilt u ballonnen die naadloos aansluiten bij uw huisstijl? Dan bedrukt Pipo Balloons ze in de kleuren van uw logo. Ook voor uw privé-evenementen kan u rekenen op Leen van Pipo Balloons!

Logo pipo.AIBrusselstraat 266 – 1702 Groot-Bijgaarden – T 0495 54 40 40 – leen@pipoballoons.comwww.pipoballoons.be