Profiwash – Als het echt schoon moet zijn

“Wij doen uw afwas voor u.” Dat zou kort gesteld de slogan van Profiwash kunnen zijn. Begonnen als hulp voor cateringbedrijven, legt het bedrijf zich nu toe op het wassen van industriële recipiënten. “Wat er ook afgewassen moet worden, laat het maar weten en wij zoeken een oplossing voor u,” zegt zaakvoerder Lode Schepers.

“Van de horeca zijn we geëvolueerd via de grootkeukenindustrie naar de industrie,” vertelt Lode Schepers. “Heel wat bedrijven werken immers met kratten die jarenlang meegaan, en in dat gebruik ook wel eens vuil worden. Wij frissen die met graagte op in onze speciale krattenwasmachine onder hoge druk. Wij leveren dan propere kunststof bakken af, die voor 97% gegarandeerd droog zijn.”

De helft bespaard

Concreet ontfermt Profiwash zich over industriële klanten uit o.a. de voedingsector. “Zo herinner ik mij een chocoladefabrikant, die aan het eind van elk jaar 10 dagen lang vier mensen moest laten afwassen om zijn vormen en mallen proper te krijgen, en dan nog was het werk niet helemaal bevredigend. Door hem die job uit handen te nemen, spaarde hij naar eigen zeggen de helft van alle kosten uit.”

Oplossingen voor vaatproblemen

Daarnaast biedt het bedrijf van Lode Schepers ook oplossingen voor de vaat van bedrijven. “Veel bedrijven hebben niet genoeg vaat om er een machine voor te installeren, en dus wordt de afwas een discontinue taak voor twee werknemers. Door dat voor het bedrijf te doen, bieden we niet alleen meer controle op de uitvoering, maar ook een zekerheid wat betreft HACCP-normen.”

Wingepark 4A, 3110 Rotselaar
Tel.: 011-26 32 00, info@profiwash.be, www.profiwash.be