Rabbit One – Your idea is our challenge!

U heeft een schitterend idee voor een feest of een event. U ziet het bovendien groots: een podium, een aangeklede tent. Of nog grootser: een wagen tegen het plafond van de zaal zou u een geweldige eye-catcher vinden. Maar hoe werkt u dat technisch en praktisch uit? Hoe gek uw idee ook lijkt, Rabbit One maakt van uw feest een belevenis. Thomas Struye: “Wij zijn de logistieke ruggengraat van uw evenement.”

DSC_3203_lowRabbit One realiseert de wildste ideeën van evenementen-, communicatie- of marketingbureaus. Het agentschap bedenkt het concept. Voor promotoren verzorgt Rabbit One de technische productie van concerten en festivals. Rabbit One maakt het mogelijk: technisch, logistiek en budgettair!

De ‘aannemer’ van uw feest
Zélf een ingenieus idee voor een formidabel feest of een teambuilding in de Ardennen? Uiteraard kunt u daarvoor bij Rabbit One terecht. Gaat u even mee naar een event dat Rabbit One uitwerkte.
U parkeert uw auto op de parking. Lijkt evident, maar is het niet altijd. “Ook als er niet voldoende parkeerruimte is, zorgen wij daarvoor,” zegt Thomas Struye. “De parking is trouwens verlicht. Opnieuw dankzij ons.”
Zag u de wegwijzers naar het event? De opvallende banner aan de ingang, perfect belicht? Rabbit One voorzag de stroom. De desk met het bedrijfslogo: gemaakt in het atelier van Rabbit One. De verwarmde tent, het tapijt, de tafels en stoelen, het mooi afgewerkte podium. De parking crew, onthaal, toiletdame. “Allemaal ons werk. Ook de coördinatie van verschillende leveranciers nemen wij voor onze rekening.”
“De klant moet wel een concreet plan hebben,” legt Thomas Struye uit. “Concepten bedenken doen we niet. Als de klant of het agentschap de architect zijn van het feest, dan zijn wij de aannemer.”

Unieke uitdagingen
Rabbit One staat voor degelijk uitgewerkte totaalproducties. Maar alle diensten kunnen ook afzonderlijk worden aangeboden. Een totaalconcept kán, maar hoeft niet. Wilt u alleen een tijdelijke overkapping van uw terras, dan voert Rabbit One dat perfect voor u uit. Thomas Struye: “Wij bieden heel veel diensten aan, én wij bieden ze tailor made. Niets is standaard voor Rabbit One. Wij beschouwen elk project als een unieke uitdaging.”
6000 m3 magazijnruimte heeft Rabbit One ter beschikking voor de tijdelijke opslag van materiaal. Uniek eventmateriaal maken? Ook dat doet Rabbit One: naar maat en op vraag van de klant.
Kortom: Rabbit One plant de organisatie van uw event, het regelt de field support én het zorgt voor de broodnodige manpower met een polyvalent en meertalig team.

logo Rabbit One_rgb_110Maalbeekweg 23 – 1930 Zaventem – T 02 244 93 10  – rabbit@rabbitone.bewww.rabbitone.bewww. rabbitone-rental.be