SINT-STEVENS-WOLUWE – Kathleen Pierco nieuwe HR-manager bij Uniway

Kathleen PiercoDe Belgische websitebouwer Uniway heeft Kathleen Pierco aangeduid als nieuwe HR-manager. Ze wordt verantwoordelijk voor rekrutering en de opvolging van personeelszaken. Daarbij rapporteert ze aan managing partner Jean-Pierre Van Loo, die bij Uniway projecten aan medewerkers toewijst.

Kathleen Pierco werkt al zestien jaar bij Uniway als verantwoordelijke voor marketing en communicatie. “Ik zal ook in mijn nieuwe functie Uniway als een interessant merk voorstellen aan kandidaten op de arbeidsmarkt,” aldus Pierco.

Er is volgens Uniway nog steeds een nijpend tekort aan informatici en ondanks de crisis blijft het bedrijf groeien. Pierco zoekt een mix van ervaren medewerkers en jong talent. “Innovatieve projecten moeten mensen met meer ervaring aantrekken. Ons opleidingsaanbod is interessant voor starters.”

Kathleen Pierco biedt daarnaast stageplaatsen aan en onderhoudt contacten met schoolverlaters, onder meer via sociale media. Ze gaat samenwerken met vakverenigingen en is aanwezig bij jobbeurzen voor bedrijven. Op deze manier zal Uniway zich blijven profileren als een van de belangrijkste experts voor Microsoft SharePoint en e-commerceprojecten.